lostyazilim
tr.link

Note 3 Replika mı? Ebaydan mı?

32 Mesajlar 8.038 Okunma
acebozum
tr.link

lordex lordex LO LE Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Sürekli geçiyor çok şükür bi takılma olmadı hiç gümrükte baska bir siteden getirtiyorum ben ebay kullanmadım hiç

siteyi verirmisiniz? Peki dıyelım yakalandı o zaman nolur?

elektronikssl
webimgo

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Gümrükten geri döner en kötü ihtimal fazladan kargo ucreti odersiniz pm atiyorum siteyi

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)
Bence riske girmeyin General Mobile Discovery 2 alın. Oldukça tatmin edici ve en azından arkanızda bir firma olur. Ebayden alacağınız note 3 ün garantisinden hiçbir şekilde faydalanamayacaksınız, replika derseniz yazılım sorunları yaşayacaksınız ( ileride ) Mtk işlemcilerden uzak durun 5 para etmezler. Bence discovery i bir inceleyin.

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

Freezby adlı üyeden alıntı

Bence riske girmeyin General Mobile Discovery 2 alın. Oldukça tatmin edici ve en azından arkanızda bir firma olur. Ebayden alacağınız note 3 ün garantisinden hiçbir şekilde faydalanamayacaksınız, replika derseniz yazılım sorunları yaşayacaksınız ( ileride ) Mtk işlemcilerden uzak durun 5 para etmezler. Bence discovery i bir inceleyin.

General Mobile Discovery 2 satıs lınkını bulamadım

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

General Mobile Discovery 2 satıs lınkını bulamadım

henüz ülkemize gelmedi. Biraz beklemeniz gerekli, fakat kesinlikle beklediğinize değecek bir cihaz. Fiyatı 1300 tl civarı olacak, 1200 1300 arası gidip geliyor. Bence internetten testlerini izleyin, özellikle SDN testleri oldukça kaliteli, youtube da bulabilirsiniz.

Özellikle Snapdragon işlemcisi ve 13 mp ön kamerası bile o fiyata değer ;)

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)
Fotoğrafçılar olarak genelde profesyonel fotoğraf makinesi ekipmanlarını eBay'dan temin ederiz. Çünkü; Türkiye piyasasına oranla %40 daha uygun oluyor. Bugüne kadar benim ve bir başka arkadaşlarımın yaptığı alışverişlerde en ufak bir problem dahi yaşamadık. Ben eBay'a güvenmeniz gerektiğinden yanayım fakat Telefon konusunda pek bilgi sahibi değilim.

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

Ahmet adlı üyeden alıntı

Fotoğrafçılar olarak genelde profesyonel fotoğraf makinesi ekipmanlarını eBay'dan temin ederiz. Çünkü; Türkiye piyasasına oranla %40 daha uygun oluyor. Bugüne kadar benim ve bir başka arkadaşlarımın yaptığı alışverişlerde en ufak bir problem dahi yaşamadık. Ben eBay'a güvenmeniz gerektiğinden yanayım fakat Telefon konusunda pek bilgi sahibi değilim.

teknolojık urun gumrukten gecırmek yasak dıyolar sız nasıl gecırıyosunuz hocam

Ahmet Ahmet ▪ illâ edep, illâ edep! Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Yönetimi
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 1279
  • Beğeniler 386 / 731
  • Ticaret 29, (%100)

lordex adlı üyeden alıntı

teknolojık urun gumrukten gecırmek yasak dıyolar sız nasıl gecırıyosunuz hocam

Ben hiçbir problem yaşamadım. Bu yasa 2014 yılında mı çıktı? Yada Fotoğraf makinesi ekipmanları buna dahil değil mi acaba?

• Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

Ahmet adlı üyeden alıntı

fotoğraf makineleri bir operatör destekli çalışmazlar, telefonlarda durum çok farklı hem işletim sistemi desteği alamıyorsunuz hem garanti ülke içi bulunmuyor. Fotoğraf makinesi sonuçta internete bağlı değil değil mi :)

Ayrıca merak ettiğim birşey var, hiç garanti ile ilgili bir sorununuz oldumu ? Cihaz arıza verdiğinde garanti durumunu nasıl hallediyorsunuz ?

• Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1127
  • Beğeniler 67 / 135
  • Ticaret 14, (%100)

Freezby adlı üyeden alıntı

fotoğraf makineleri bir operatör destekli çalışmazlar, telefonlarda durum çok farklı hem işletim sistemi desteği alamıyorsunuz hem garanti ülke içi bulunmuyor. Fotoğraf makinesi sonuçta internete bağlı değil değil mi :)

Ayrıca merak ettiğim birşey var, hiç garanti ile ilgili bir sorununuz oldumu ? Cihaz arıza verdiğinde garanti durumunu nasıl hallediyorsunuz ?

valla okudum dırek teknolık urunler demısler. sadece telefonsa cok sacma. Cunku bunun amacı turkıyedekı vergıyı saglamak. dıger turlu sadece telefondan vergı alıcaklar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al