Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Hocam sen nerede yaşıyorsun ? Veya ne yeyip ne içiyorsun ?
Allah aşkına söyle şimdiye kadar Başbakanın da kullandığı twitter kötü değildi de seçim zamanı gelince mi kötü oldu.Bırakın bu bize kafa tutuyorlar ayaklarını eğer Erdoğan ülkeyi düşünseydi google 402 milyar dolar parayı ABD'ye aktarırken vergi alırdı.Neden vergi alınmadığının açıklaması da "Yabancıların Türkiye'ye yatırım yapmasıymış." Artık bu düşünceleri aşın ve geniş pencereden bakın.Twitter Erdoğan'ın pislikleri ortaya çıkmasın seçimler atlatılsın diye kapatıldı.Sen hala çıkmış neler söylüyorsun.Adamlar insanların beyninde resmen satranç oynuyor.Bilgi çağında bu cahillik nedir anlamadım ?

Kusura bakma ama ben tayyipi pek sevmem açık ve net söylim ben ülkemi seviyorum ve bir şirket kim başbakan olursa olsun bu şekilde tavır alamaz sen kimsin ki koca bir ülkeye kafa tutacaksın sizin teknoloji dediğiniz şey ülkeninzin çıkarlarından daha önemli sanıyorum.

Ben Eski çağlarda yaşıyorum. ya siz nerde yaşıyorsunuz?

Bırakın böyle şeyleri herşey tayyip yada bir başkası değildir.
Tayyip Hırsız diyorum çünkü görünen köy kılavuz istemiyor ama youtube, twitter ve facebook gibi siteler senin Ülkeni tehdit ediyorsa buna göz yumamazsın göz yumarsan seninde onlardan farkın olmaz.

Ek Olarak:

Emre Kutluğ adlı üyeden alıntı

Aynen hocam konuyu uzatmış gibi olmayayım ama aynısını Youtube için açılmış dedim ben, yani bunlar önceden yoktu demi, bu kadar hayat memat meselesi yapmak niye, gelsin ofis açsın yasalarımıza uysun, 44 milyon insanın verdiği oyla seçilen hükümete, meclise, millet vekillerine saygısı olsun vs vs. Ne var ki şu sistemlerde aynını bizde yapalım arkadaş.


Kusura bakma ama aynısını bizim insanlarımız yapamıyor.
Yapsada arkasından destek veren yok Facabook nasıl büyüdü çünkü arkasında microsoft vardı arkanızda bir güç olucakki bizim yazılımlarımızda dünya çapında ün yapsın ama kimse destek vermiyor ülkemin yazılımcılarına Mesela bu gün Turkcell dünyada bir çok ülke ile çalışıyor Bir yazılımcımıza Sponsor olsa dünya genelinde onun tasarladıgı yazılımı tanıtsa alt yapıda destek olsa o zaman neden bizden böyle yazılımlar çıkmasınki.