Merhaba,

az önce youtube videolarında çıkan reklamı izleyesim, tuttu halbuki video "Pratik saç toplama teknikleri" diyeceksiniz ki sen neden izledin? web.tv üzerinden birkaç bayan ile makyaj kanalı projesinde uğraştım, o yüzden böyle bir videonun 4 dakika olamayacağı için dikkatimi çekti izledim. Her neyse,

Reklam videosunda bayan önce saç toplamayı gösteriyor, bu sırada erkek kullanıcılar 5 saniyeyi doldurup reklamı geç derken bayanlar ise izlemeye devam ediyor. Ablamız saç toplamayı bırakıp dönüp "artık kadın kadına konuşabiliriz" diyerek başlıyor vodafone'in kırmızı ışık uygulamasını tanıtmaya, tabi sonra ne diyor? "lütfen gizli kalsın, erkeklerin ilgisini çekecek şekilde paylaşmayın."

Şimdi, gelelim işin saçmalıklarına ve zekiliklerine,

Uygulamanın gizli kalması isteniyor, fakat hürriyet,sdn,sabah,dha gibi sitelerde haberler dolanıyor böyle bir saçmalığın yanında, ablamız güzel bir taktik uyguluyor "eğer birşeyin yayılmasını istiyorsan, bir kişiye söyle ve ona 'kimseye söyleme aramızda kalsın' de" bu taktik ile kadınlar -haber vermeyi ne kadar çok sevdiklerini biliyoruz- aralarında yaymaya başlayacaklar, birde gizli olunca daha da çekici. Bunun yanında uygulama çok güzel düşünülmüş, yalnız tehlike anında kurban bayan nasıl olacak da o telefonu açıp o gizli ekrana ulaşacak orası muamma, tabi uygulama gayet güzel düşünülmüş..