-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
gıda teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
değerli arkadaşlar adsense hesabıma pin geldi pin girdim şimdi banka istiyor en parada biliyorsunuz iban no var en para iban girsem ödeme alabilirmiyim kullanan varmı en adsense en para ödemesi alan varmı vs... saygılar
www.burakorganizasyon.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarımcı ve Girişimci
-
-
Ad Soyad
Ç** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Alabiliyorsun, ben 3 ödeme aldım şimdiye kadar Enpara'ya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
85, (%100)
Ben Adsense hesabımı satana kadar enpara.com u kullandım. Hiç bir sıkıntı çıkmadı.
Öncelikle;
1- Google AdSense Ana Sayfa’da “Hesap Ayarları” sekmesine tıklayın.
2-Karşınıza gelen sayfanın sağında, biraz aşağıda “Ödeme Ayarları” bölümünü göreceksiniz. “ödeme yöntemini düzenle” linkine tıklayın.
3-“Ödeme Türünü Seçin” sayfası gelecek. Bu sayfada; “Yeni bir banka hesabı ekleyin” seçeneğini işaretleyin. “Devam et >>” butonuna tıklayın.
4-“Banka Hesap Bilgileri” sayfası gelecek.
“Hesap Takma Adı” bölümüne istediğiniz bir şey yazın. Örnek EnPara.com veya EnPara
“Banka” bölümünde “FINANSBANK A.S.“yi seçin.
“Şube” olarak “EFT MERKEZI“ni seçin
“IBAN” bölümüne “TR************************” biçiminde 26 haneli IBAN bilginizi girin.
“BIC” bölümüne “FNNBTRIS” girin.
“Devam et >>” butonuna tıklayın.
5-İşlemler bu kadar. Sonrasında hesabınıza belirli bir miktar ödeme yapılarak hesabınızın doğru olup olmadığı kontrol edilecek.
Daha sonra enpara.com hesabınızı doğrulamak için çekilen tutarı Adsense hesabınıza girerek kuruşu kuruşuna doğrulama yaptığınızda hesabınız onaylanacak. Böylece ödemeleriniz oraya yapılacaktır.
Takıldığınız bir yer olursa pm atmanız yeterli. Umarım yardımcı olabilmişimdir :)
İyi günler
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
gıda teknikeri
-
-
Ad Soyad
H** Ş**