lostyazilim
tr.link

Blogger EG Film Teması V2

16 Mesajlar 4.718 Okunma
lstbozum
tr.link

undefined undefined Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Social Media Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 26 / 49
  • Ticaret 5, (%100)

Sana bi aralar karşı çıkmıştım ama bu durumda haklısın :) Sezarın Hakkı Sezar'a :D

Ancak ben tema editleyip satmaya karşı değilim :)
EmreGuven

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

undefined adlı üyeden alıntı

Sana bi aralar karşı çıkmıştım ama bu durumda haklısın :) Sezarın Hakkı Sezar'a :D

Ancak ben tema editleyip satmaya karşı değilim :)

Bende değilim ama editinde bi sınırı var yani. 1-2 şeyi değiştirip tema bana ait diye satmak emek veren kişiye ayıptır yani. Edit yapıyosan adam gibi emek harcamak lazım.

undefined undefined Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Social Media Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 26 / 49
  • Ticaret 5, (%100)

trankoff adlı üyeden alıntı

Bende değilim ama editinde bi sınırı var yani. 1-2 şeyi değiştirip tema bana ait diye satmak emek veren kişiye ayıptır yani. Edit yapıyosan adam gibi emek harcamak lazım.

Bence o mantıkta yanlış adam değiştirmiş değiştireceğini.Önemli olan menüyü vs değiştirmek değil değişikliği hissettirmektir.

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

undefined adlı üyeden alıntı

Bence o mantıkta yanlış adam değiştirmiş değiştireceğini.Önemli olan menüyü vs değiştirmek değil değişikliği hissettirmektir.

Ben kendi temalarım arasında değişiklik yapıyorum. Zaman harcayıp daha değişik şeylerde yapılabilir. Ama sonuç olarak blogger bi tema yani işlev olarak herşey yapılamıyor :) Pcmerkezden bahsediyosun sanırım o konuda haklısın ama bende bi yerde patladım artık. Yine o emek harcamış, emeğe saygım var ama temayı olduğu gibi alıp satanlar var insan sinirleniyo yani :)

wmaraci
wmaraci

pcmerkez1 pcmerkez1 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ş**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 101 / 102
  • Ticaret 1, (%100)
Bura Bana Laf bana dokundurmuş kardeşim ben film temalarında harcadığım zamanı bi ben bilirim hergün tema araştırıp editliyorum ole 1-2 şey değiştirmiyorum ben kodlarını değiştiriyorum hatalı kodları cıkartıyorum yeniliyorum ve edit oldunuda belirtiyorum ole 1-2 edit yapıp kimseye sunmuyorum yani baya bi zaman harcıyorum baya bi

Ahmet Şahin

• Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

pcmerkez1 adlı üyeden alıntı

Bura Bana Laf bana dokundurmuş kardeşim ben film temalarında harcadığım zamanı bi ben bilirim hergün tema araştırıp editliyorum ole 1-2 şey değiştirmiyorum ben kodlarını değiştiriyorum hatalı kodları cıkartıyorum yeniliyorum ve edit oldunuda belirtiyorum ole 1-2 edit yapıp kimseye sunmuyorum yani baya bi zaman harcıyorum baya bi

Sana bise demiyorum kardesim sadece gecenki mevzudan dolayi dedim. O 1-2 degisiklik yapip satan kendini biliyo. Adama ne dediysem bos hala satiyo. Senin emek verdigini biliyorum takip ediyorum siteni.

Ek Olarak: Tema ücreti 30TL'ye çekilmiştir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al