CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Yani varya kaç aydır bu tür konuları takip ediyorum adam akıllı yazan bir sizsiniz hocam :D İşi biliyorsunuz cidden.Bu dediğiniz sistem tutar.
Ama yapacak şey(anladınız siz onu:D) var mı adamda onun konuşulması gerek :)(lafım konu sahibine değil ha aman dikkat :) )

Yabancılar yapıyor çünkü teknoloji onların lehine şuan :) Bizede bu lazım :) Ve onlarda birlik var kuruyorlar ekibi gece gündüz çalışıyorlar bizim gibi tek başına polat alemdar misali çıkmıyorlar piyasaya :D Bizimde tek çıkmamızın nedeni içimizde çok üç kağıtçı olması adam gibi toparlanıp ekibimizi kurup girişemiyoruzki satan satana kaç aydır bir ekip kuracağız :D

Ekibini kuran zaten Technopat,Tekno seyir yada uçuyorum webrazzi olabilir inanıyorumda ama ekip işte ahhh ekip :(

Ekip ruhu yok, cesaret yok, kıskançlık çok. İmitasyon alsın diyorum zaten. Madem 1000 lira var.
Herkeste birde teknoloji aşkı doğdu birden. Bu nedir ya. Adam gibi kişisel bir teknoloji sitesi yok. İhtiyacım olan hiçbirşeyi bulamaz oldum internette. Çöplük olmuş ortalık. Siz site açıyorsunuz ama sizin müşteriniz bizleriz. Benim ihtiyacımı gideren bana hitap eden bir site açında bizde takılalım. Bana evimin çatısına nasıl güneş enerjisinden elektrik üretebilecek sistemi yapabileceğimi anlatın. Bana dev gibi cep telefonlarını anlatırken tuvalette onu klozete düşürürsem ne yapabileceğimi anlatın. Bana 106 ekran Full HD Led TV'de annem Fatagülün Suçu Ne yi izlerken aynı anda Galatasaray Fenerbahçe maçını harddiske nasıl kaydedebileceğimi anlatın.
Birşeyin özelliklerine bakacaksam kendi sitesine girerim bakarım. Bana teknolojii blogu adı altında ürün tanıtım sitesi kurmayın, bunlarla gelmeyin bizim önümüze.
Sonra da tutar mı tutmazmı diye soruyorsunuz. Bu düz mantıkla ağzınla kuş tutsan yine tutmazzzzz...
Değişik birşeyler yapın ya. Vurun kırın parçalayın. İlgi çekin biraz bizi neşelendirin hemde öğretin bize birşeyleri. Akıllı telefon alırken neye dikkat etmeliyiz gibi saçma sapan yazılarla doldurmayın sitenizi. Param cebimdeyse giderim telefoncuya, tek tek bakar kullanır canlı canlı test eder bakarım.
Sıradışı olun, hayallerinizi zorlayın biraz, vizyonunuzu genişletin.