Zen adlı üyeden alıntı

Eski domain siteye artı değer katıyor google gözünde. Ama sıfırlanmış domainler öyle değil.

Keyword domain bende çok reglerim ama satmak için değil kendim kullanmak için. En son mesela bir keyword domain regledim 1 ay önce şuan sadece site adı ile 200 hit getiriyor günde alt sayfaları ile 1k'yı buldu.
Eğer keyword bu dediğim şekilde olursa para eder.

Anladım, peki bu domain sizce ne kadar eder fiyat olarak vermedinizde düşüncenizi merak ettim

nosae adlı üyeden alıntı

Bence değerlendir daha karlı çıkarsın

İngilizcem olsa değerlendirirdim ancak ingilizcem yok türkçe site açarsamda keyword'e yazık olur bence.Keşke ingilizcem olsada reklamlardan 2-3kat kazansam :cool:

thesefiks adlı üyeden alıntı

benimde iyi tarafı ingilizce öğretmeni adayıyım :) o yüzden sırf ingilizce sitelere çalışıyorum ( daha kazançlı oluyor)
Ek Olarak: ayrıca Pr3 FreeFlashTemplate.net domaini boştadır almak isteyenlere duyurulur müthiş bir domain

Bu şekilde daha karlı çıkacağınıza inanıyorum zira şuanda dünya dili ingilizce, türkçe çalışınca hedef kitleniz max. 76 milyon pardon internete girenleri sayarsak 55milyon.Ancak ingilizce ile dünyanın 3/1.5'u sizin yazılarınızı okuyabilir.
EK Olarak: freeyi anladım template'yide anladımda flash işi bozuyor flash bir tema-site scripti sistemi değil benim bildiğim kadarıyla ?