gocam güncellemeyi yaptığınızı duyurduğunuz forumun (wmaraci.com) sitesini arama yapıyorum ama sonuç yok. çok garip çok
Henüz güncelleme yapmadığımı defalarca dile getirdim çalışmanın başladığını söyledim Browser ile birlikte açılıcak yeni sistem bu nedenle sizden ricam sabırlı olmanız ikinci olarak şu anda Wmaracı indexleri haberler.geliyoo.com adresinde toplanıyor ordanarama yaparsanız bulabilirsiniz. arama motoruna entegrasyon henüz başlamadı.
Ek Olarak:
Arama motorunuza "facebook" yazıyorum alakasız şeyler çıkıyor :S
Değerli webmaster arkadaşlar lütfen konuda yazılı olandiğer mesajları okuyun buraya cevap yazmadan önce defalarca güncellemenin yeni başladığını ve Browser ile birlikte yayına açılacağını Arama Kalitesi Ekibi tarafından sonuç sayfası düzenlemesinin yapılacağını açıkladım. Halen aynı yazıları gördüğümde sadece hemen siteyi açıp eleştiri yapıldığını farkediyorum. Konularımda defalarca yeni güncellemenin buradan duyurulacağını ve browser ile birlikte açılacağını yazdım. Lütfen konuları okuyarak paylaşımlarda bulunalım.
İlginize teşekkür ediyorum.
Ek Olarak:
Mobil uyumlu bir sistem yapsanız da güzel olur bence.
App uygulaması da Browser ile birlikte yayına açılıcak inşallah biraz zaman gerekiyor sadece. teşekkürler.