Süha Mete adlı üyeden alıntı

Faydalari.com/domatesin url'sini arama sonucunda görmekle domatesin.faydalari.com olarak görmek arasında çook fark var evet hoş görünmek önemlidir, hit getirir rekabetli sonuçlarda. En basitinden bir örnek daha vereyim. "bir şey bir şey sorunu (Çözüldü)" gibi. Oraya parantezle çözüldü kelimesini koyunca sen 5.sırada olsan bile arama sonucunda sana gelir ziyaretçi ve refresh algoritması sayesinde hop üste çıkarsın.

Şimdi .htaccess e dönelim. Sen bir konu açıyorsun özel scriptinle tabi :) veya ne kullanacaksan. Konunun url'si yukarıda ilk dediğim gibi oluyor. domain.com/konu-adi/ gibi falat yanılıyor olabilir. .htaccess alıyor bu url'yi konu-adi.domain.com gibi indexletebiliyor aynı zamanda konu orada açılıyor. Yani güzel gözüken url haliyle.

Anladım. Yani script ne olursa olsun .htaccess yöntemiyle her sitedeki yazıları subdomain şeklinde gösterebiliriz. Bikaç wp tema beğendim ama lisansta sorun çıkartır dediler. Olmadı ücretsiz bi wp tema üzerinde deniycem sonra lisanslı alırız artık. Bide .htaccess dosyasını düzenlemeyi bilmiyorum. O konuda yardıma ihtiyacım oldugunda yardımcı olabilir misin :D