-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema değiştirsem gelirimin artma şansı var mı? Görsel olarak daha iyi bir tema geliri artırır mı? Şu anda bedava olan bir tema kullanıyorum, paralı bir tema almayı düşünüyorum. Ecce Pure. Adsense gelirimde bir farklılık olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Designer, Coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha iyi bir tema kullanıcıların daha çok kalması demektir. Anlaşılır olursa siteniz ziyaretçi daha çok zaman geçirir buda google sıralamanızın yükselmesini sağlar, sıralama yükseldikçe gelen ziyaretçi artar. Temaya göre düzgün yerleştirilen reklamlar daha fazla tıklanır ve daha iyi para kazandırır. Ziyaretçi sayısının artmasıyla birlikte kazancınızda artacaktır. Tabi garanti veremeyiz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Designer, Coder
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Değebilir. Sitenizin içeriği güncel ve özgünse gelirinizi arttırabilir. Direk etkilemez ama üstte anlattığım gibi dolaylı yoldan etkiler. Yinede kısa zaman içinde bir artış beklememeniz gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadas gayet iyi aciklamis.bir de temani sahibi olarak ilk sen begenmelisin.bence gelir konusunda ilk sira ziyaretci sayisi sonra da tema.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ediyorum hepinize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şahsen bir site açarken / sitede gezinirken tasarıma çok önem veririm. Beni siteye bağlayan şey tasarımıdır ki söz konusu olan eccepure olunca direk hemen şimdi almanızı öneririm çünkü bir Türk arkadaşın böyle bir tasarım yaptığını görmek beni gururlandırıyor. Adam süper iş yapmış. Eminim ki şuanki tasarımınız eccepure tasarımının yarısı kadar değildir (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
1019apps
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel görünüm ve kolay kullanım kullanıcıyı etkileyebilir fakat içeriği özgün olmayan bir sitenin hayal kırıklığı yaşatması kaçınılmaz. Bazı sitelerde gördüğüm ise her yere reklam yerleşimi yapılması ben bir kullanıcı olarak siteden soğuyorum bence dikkat edilmesi gerek