Geçenlerde bir sayfa açtım. O sayfa ile ilgili reklam alayım dedim. Reklam araçlarına girdim. Kredi kartı bilgimi verdim. Toplam bir bütçe belirledim. 100TL tutarında bir meblağ. 2 günlük sayfa beğeni düzeyini ölçecektim. Malum google adwords pahalı. Belki bu anlamda facebook daha iyi olur diye düşündüm.
Neyse bir süre sonra beni ************** yerine koydukları bir mesaj aldım. Benden kimlik bilgilerimi (nüfus cüzdanı fotokopisi filan istediler. Hemen gönderdim renkli fotokopisini de.
Sonuç, benden ne istedilerse yaptığım halde, beni gene ************** konumuna soktukları bir mesajla beraber, başka ödeme yöntemlerim varsa onları da (başka kredi kartı, paypal v.s) girmemi istediler. Artık yani neyin var neyin yok öğrenip, sonrada seni ************** sınıfına sokan, çirkin bir yaklaşımları var. Şahsi profil hesabımdan denediysem de olmadı. Sürekli başka ödeme yöntemleri bilgileri istediler. E ben de tabi vermedim. Beni potansiyel ************** sınıfına sokup, neyip var neyim yok öğrenme gayreti içinde olan bu fosssbook, sadece sinirlerimi bozdu...