-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah şehit ailelerine sabır versin ne diyelim... Allah rahmet eylesin.
SemihT
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Stajyer Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Sabah okula gittiğimde olayı öğrendim,çok üzüldüm :(
Teröristlerin Allah belasını versin ! :@
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Başımız sağolsun öncelikle.Forumda malesef konuşamıyoruz.Yoksa söylenecek çok şey var bu hainlere.Allah şehit ailelerine ve bize sabır versin,şehitlerimizin mekanları cennet olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Adil gardaşım ziraatbilgisine kaç wmaracine günde kaç kişi ulaşıyor haberin varmı ? kendi siteme koymamamla buraya koymamalarını eleştirmem arasında ne gibi bir alaka var.. ben dersten gelmişim foruma bu konuyu açmışım hemen yemek olayına girişmişim sen bana böyle diyorsun.öğrenci evinde kalıyorum Bayrağımı koyacak zamanım olmadı işte bak daha bu mesajına yeni cevap veriyorum evet şimdi koyacağım.Ama her internete girdiğimde takıldığım bir sitenin böyle birşey yapmamasını ŞAHSEN BEN KENDİ ADIMA ESHEFLE KINIYORUM
KLAVYEMİDE ÖNÜME ALDIM DİYE BİRŞEYLER SALLAMIYORUM.. KLAVYESİZDE BİR ÇOK ŞEY SALLAMIŞLIĞIM VAR SEN KAFANI YORMA
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hepimizin başı sağolsun.
Bir subay şehit oldu diye "Menemen'i yakın" diyen Mustafa Kemal'i özledim..
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Türkiye Cumhuriyeti Irak'taki, Lübnan'daki, Mısır'daki, vs.. ve son olarak gerçekte hiç bir olay yaşanmayan ve resmen terörist ülke ilan edilen Suriye'ye müdahale edeceğine önce kendi sorunları çözmesi gerekmez mi?
Ve yine Türkiye Cumhuriyeti ufak bir kaç operasyon ve sözde sınırötesi operasyonlarla bu pkk'yı temizleyebileceğini mi sanıyor gerçekten? Pkk'nın bütün yetkili mercilerinin Harvard, Stanford, Boston, Columbia, Cambridge gini dünyada isim yapmış üniversitelerde eğitim görmüş kişiler olduğunu ve bütün planlı operasyonlarının her adımı düşünülerek ve mekanlar milim milim incelenerek aylar boyu takibin ardından düzenlendiğini biliyor muydunuz?
Kısacası PKK "bu sefer çok kızdık" diyerek, sitelere bayrak koyarak yada diğer sanal tepkilerle yada daha silah tutmasını bilmeyen kısa dönemini yapmış 20 25 yaşındaki gençlerimizi sınırlara yığarak yok edilemez, edilemeyecek. TC, pkk'yı yok etmek istiyorsa üzülmekten başka bişeyler yapmalı...
Hayatını kaybeden askerlerin yakınlarının başı sağolsun... Allah o kınalı kuzuların yakınlarına ve tüm sevenlerine sabırlar versin...
Deneyim demeyin, deneyin!