lostyazilim
tr.link

Türkiyede Hosting Şirketleri

18 Mesajlar 1.829 Okunma
acebozum
tr.link

thesefiks thesefiks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar bugüne kadar pekçok şirketten hosting aldım fakat bir türlü istediğimi bulamadım hepsi sorunlu. yani bundan anladığım şu ki gerçekten türkiyede hosting işi çok geride ve gerekilen özen gösterilmiyor. En son isimtescil faciasından sonra farklı arayışlara girdim sizce türkiyede hosting konusunda problem yaşatmayan ve gerçektende işini sağlam yapan şirket varmı? Yani uzun süre çalışılacak bir şirket.

www.sefikselli.com
elektronikssl
webimgo

Byboo Byboo https://www.elitseo.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Mekatronik Mühendisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 955
  • Beğeniler 60 / 224
  • Ticaret 97, (%99)
Bu Yazıda benim anlatmak istediklerim var, Eline Diline kalemine Sağlık, İsimtescil dediğin firma Sözde Türkiye'nin en büyük Hosting firması, kendi sitesi bile günde 5 kez kapanır, Host yüzünden sektörden ayrılacağım az kaldı, Aklına gelen ciddi ve kurumsal firmaları denedim ama hepsi sorunlu, Keşke Kaliteli bir firma olsa

Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım

asilturk0 asilturk0 www.sonyxperiaailesi.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
Var elbette 3 yıldan beri bu şirket ile çalışıyorum hiç sorun yaşamadım. Hem Haftalık Yedekleme yapıyorlar hemde çok iyi bir müşteri temsilcileri ve yetkili kişiler var.

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)

asilturk0 adlı üyeden alıntı

Var elbette 3 yıldan beri bu şirket ile çalışıyorum hiç sorun yaşamadım. Hem Haftalık Yedekleme yapıyorlar hemde çok iyi bir müşteri temsilcileri ve yetkili kişiler var.

peki yurtdışı paketleri nasıl problem yaşatıyor mu denediniz mi ?

www.sefikselli.com
wmaraci
wmaraci

Timur Timur Porsuk Medya Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kartograf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 346
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
http://www.turhost.com/linux-cloud-webhosting.html öneririm :) 3 yıldır çalışıyorum. Hiç bir sorunu yok.

www.porsukmedya.com

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

thesefiks adlı üyeden alıntı

peki yurtdışı paketleri nasıl problem yaşatıyor mu denediniz mi ?

Hayır kardeşim 3 yıldan beri almanya hosting teyim ben bu firmadan hiç bir sorun yaşamadım. çökme v.s hiç olmadı ve bir soru sormak istediğim de maximum 30 dakikada cevap aldım

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)
ben bu site ile deneme amaçlı çalışmaya başladım fakat 2 kere oldu başıma geliyor bir bakıyorum sitem yok. birkaç saat sonra sitenin yedeklerini yüklüyorlar. Şimdi de websitem problemli tak etti

www.sefikselli.com

SEODanismanligi SEODanismanligi WMAraci Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** P**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Natro ve Radore şaşmayın derim.

• Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 7 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

thesefiks adlı üyeden alıntı

ben bu site ile deneme amaçlı çalışmaya başladım fakat 2 kere oldu başıma geliyor bir bakıyorum sitem yok. birkaç saat sonra sitenin yedeklerini yüklüyorlar. Şimdi de websitem problemli tak etti

Kardeşim bir çok hosting firması sorun çıkartıyor ben web site açmak için tam 3 ay hosting aradım ondan sonra açtım natro,ismitescil ve aklına gelebilecek bir çok hosting firması hepsini araştırma yaptım hepsinde sıkıntı çıkıyormuş forum sitelerinde ve normal araştırmalar yaptım özellikle natro hostingte yedekleme olmaması büyük sıkıntı bu araştırmalarım sonucun basettiğim hostingle çalışmalarıma başladım bir çok arkadaşımı da bu firmayı önerdim şuanda tanıdığım çevremde 10 arkadaşım bu firmayı kullanıyor ben dahil olmak üzere ve çok memnunuz. Hiç bir şekilde, çökme gibi sorunlar olmuyor.

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ş** S**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 55 / 67
  • Ticaret 3, (%100)

asilturk0 adlı üyeden alıntı

Kardeşim bir çok hosting firması sorun çıkartıyor ben web site açmak için tam 3 ay hosting aradım ondan sonra açtım natro,ismitescil ve aklına gelebilecek bir çok hosting firması hepsini araştırma yaptım hepsinde sıkıntı çıkıyormuş forum sitelerinde ve normal araştırmalar yaptım özellikle natro hostingte yedekleme olmaması büyük sıkıntı bu araştırmalarım sonucun basettiğim hostingle çalışmalarıma başladım bir çok arkadaşımı da bu firmayı önerdim şuanda tanıdığım çevremde 10 arkadaşım bu firmayı kullanıyor ben dahil olmak üzere ve çok memnunuz. Hiç bir şekilde, çökme gibi sorunlar olmuyor.

hocam önerinizi dikkate alacağım inşallah problem yaşamam :D valla şamar oğlanı gibi olduk.

www.sefikselli.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al