Evet arkadaşlar önce s3 geldi sonra s4 geldi şimdide s5 geliyor.Büyük ihtimalle 1 yıl içerisinde s5 elimizde olucak ve yine samsung sayesinde teknolojinin doruklarına ulaşacağız.

Samsung her yıl yepyeni akıllı telefonlar yeni aletler ev eşyaları led tv,laptop,bilgisayar türü birçok teknolojik ürün ile yenilikler üretmeye devam etmekte.Son yıllarda neredeyse herkezin elinde ya İphone yada Samsung akıllı telefonlar var.Tabi ki ikiside gerçek bir rekabet içinde.



Bu sefer Galaxy S5 Mini'den bahsedelim.Yeni Model olan S5 ile gelecek olan modelin bir ufak modeli olan galaxy s5 mini gerçekten bir akıllı telefondan beklenen özelliklerin daha iyisini sergiliyor.

Galaxy S5 Mini neredeyse tamamen normal S5'in tasarımına sahip olacak.Son duyumlara göre 4.5 inç boyutunda 720p çözünürlüğünde olan bir ekran Super AMOLED olacak.Bu kadar sade ve teknolojik bir ekranın çalışacağı işlemci ise Snapdragon 400 çip seti ve bu işlemciyle birlikte 4 Çekirdekli bir akıllı telefon olucak.Galaxy S5 Mini, 1.5GB RAM, 8 mega piksel arka, 2 mega piksel ön kamera ,16GB arttırılabilir hafıza, ve 2.100 mAh kapasiteli bataryayla mini modellerinin en iyi olma yolunda.Bu seferki samsung en iyi akıllı telefonu satmak istiyor o yüzden işletim sisteminde Anroid 4.4 sahip fakat Galaxy S5 Mini tema tasarımı olarak klasik TouchWiz temasını kullacak.

Galaxy 5'te bulunan süper teknolojik özelliklerin galaxy s5 Minide bulunması planlanmıyor fakat Suya ve Toza karşı dayanıklılık olabilir belkide.

http://blogomi.net/galaxy-s5-mini-ozellikleri-detaylari/