kaderebak adlı üyeden alıntı

Kullandığın vps in sahip olduğu dedicated ı soruyorum , vps bir dedicated'ın sanallaştırılmasından ibarettir. Sen cpu limitini göremezsin , VMware ile sana ne atanmışsa onu kullanırsın.

İstediğin zaman deticated sunucuna bakamazsın vps sunucuna sana bir panel verilmiştir orada reboot , sistem anlık durumu , cpu verileri v.s bilgileri görürsün.

Ayrıca ortalama bir vps + cpanel = aylık 80 tl den az olamaz eğer oluyor ise sıkıntı var demektir.

Ek Olarak:

O da güven ile alakalı bir durum , server yetkileri bende olacak. Sorumlukuk bende , adım ismim, cismim , yaşım belli :D güven zor zanaattır vesselam , denemek lazım , denemeden bilemeyiz.

Ek Olarak: Proje ile ilgilenen arkadaşlar skype adresim seyitkara3 ekleyiniz.

İlk defa değil. Yıllarımızı aldı bu işler. İstediğim zama deticated sunucuma firmaya giderek bakabiliyorum.

Güven konusu diyorsunuz. Fakat ben sizi hiç tanımıyorum forumdan. Zaman geçmesi lazım. Veya sizi tanıyanlarla bu projeyi gerçekleştirmelisiniz. Düşünce güzel, hatta diğer forumlarda bile kaç defa bu tür adımlar oldu. Amma, sonradan kimse güvenmedi veya yarıda kaldı iş.