Merhaba, yandex disk kullanmyorum nedeni ise buna ihtiyacımın olmaması şu an için. Lakin size bu konuda bazı öneriler verebilirim. Eğer bir sitede ciddi bir trafik harcıyorsanız örneğin ağır bir js ve css dosyanız var ise ve eğer Yandex disk'de public olarak bazı dosyaları yayınlayabiliyorsanız js ve css dosyalarını cdn olarak kullanabilirsiniz. Ancak bu ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum Fransa'da bulunan bir sistemde bundan yaklaşık 6-7 yıl önce böyle bir şey denemiştim.


içeri aktarma metodu:


Gibi bir şey söz konusu olabilir ancak bu dediğim gibi eğer bir dosyayı public olarak kullanabiliyorsanız yada diğer kullanıcıların görebileceği şekilde izin verebiliyorsanız bu mümkün olabilir.

Sitelerin tamamının aktarılması bazı varyasyonlar gerektirir örneğin php yada index.php handler http protokolleri port bilgileri vs vs.. Dolayısıyla Bu pek mümkün görünmüyor. Her ne kadar sistemlerde açıklar bulunsa dahi kesinlikle bu sistemler içerisinde bütün bir siteyi çalıştırmanız mümkün değil.

Kolay gelsin

Not: Bu verdiğim bilgi kesinlikle çalışır demiyorum ama deneyerek bunu görebilirsiniz. Sanırım Google'da böyle bir uygulama vardı. Bazı yüklü dosyaları bu şekilde kullanan statik siteler olabilir.