DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kardeşim kime kime şikayet edion Allah aşkına gidecen istifa edecen üyeliginden ayrılcan savcı kim hakim kim bu ülkede
4 kişi bu mesajı beğendi.
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Doğru söylüyorsun. ama bu dertten muzdarip tek kişi ben değilim. hak yerini bulmasada hakkımı aramak istiyorum ama bir sorunum var. Ben çayırovada yaşamıyorum. Başka bir ilden savcılığa başvuru yapabilirmiyim
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşın dediği gibi gidip istifanı verip olayı bitircen, akp ye münhasır birşey değil bu. Olur böyle şeyler bunun için konu açmaya değmez
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kitap Ajansı & ATMCgrafik
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
serbest tasarım
-
-
Ad Soyad
Ş** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
çevrende akpli kişisel bilgilerini bilen birisi varsa bunu sisteme ekleyebiliyor. sıkıntılı bir durum değil çoğu parti veya kişi yapabiliyor. partiye gidip kaydımı sildirmek istiyorum demeniz yeterlidir. Çoğu kişinin başına gelen birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her parti yapıyor bunu. Kimlik numaranı bilen bir tanıdığın eklemiştir seni. İl seçim bürosuna git 5 dk da siliyorlar. Savcılığa falan gerek yok.
Bizim aileden 4 kişiyi TKP ile MHPye üye yapmışlar böyle. SMS gelip duruyordu partilerden, o şekilde şüphelenip araştırınca farkettik.
Seçim bürosu hallediyor hemen.