-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Adsense başvurum onaylandı ve bloghocamda gösterildiği üzere üste ve yanlara iki tane toplam üç adet reklm birimi yerleştirdim..
Sorum şu ki; bu üç adet reklam biriminden bağımsız olarak satış ortaklığı(affiliate) link yerleşimleri ya da kendim reklam alarak, blogu çok boğmadan yerleştirme yapsam, adsense'in banlanma (3 reklam birimi şartı) sebeplerinden birini işgal etmş olur muyum ?? Teşekkrler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
3 reklam şartı sadece adsense reklamları için geçerlidir başka reklam şirketlerinin reklamlarını ekleyebilirsin. Fakat yazdığın makaleler özellikle o affiliate ürününü satmak amaçlıysa adsense kurallarına aykırıdır diye biliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitenize baktım da. bi makale okumak istedim okuyamadım. temanızda veya css'te bi sorun var sanırım. bence değiştirmeniz gerek. mythemeshop sitesinden bakabilirsiniz. bi makale okumak istedim okuyamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
resim ekleyemiyorum göstermek için. cssle alakalı sanırım. herhangi styling yok yani. tüm siteyle alakalı. benimki iş bilgisayarı, ondan da kaynaklanıyor olabilir ama kontrol etmenizi öneririm. farklı browserlarda. eski ve yeni. ingilizceyle "cross-browser compatibility check"