lostyazilim
tr.link

Adsense+Affiliate reklam yerleşimleri

9 Mesajlar 1.425 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba. Adsense başvurum onaylandı ve bloghocamda gösterildiği üzere üste ve yanlara iki tane toplam üç adet reklm birimi yerleştirdim..

Sorum şu ki; bu üç adet reklam biriminden bağımsız olarak satış ortaklığı(affiliate) link yerleşimleri ya da kendim reklam alarak, blogu çok boğmadan yerleştirme yapsam, adsense'in banlanma (3 reklam birimi şartı) sebeplerinden birini işgal etmş olur muyum ?? Teşekkrler..

wmaraci
reklam

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)
3 reklam şartı sadece adsense reklamları için geçerlidir başka reklam şirketlerinin reklamlarını ekleyebilirsin. Fakat yazdığın makaleler özellikle o affiliate ürününü satmak amaçlıysa adsense kurallarına aykırıdır diye biliyorum.
cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

fevzib adlı üyeden alıntı

3 reklam şartı sadece adsense reklamları için geçerlidir başka reklam şirketlerinin reklamlarını ekleyebilirsin. Fakat yazdığın makaleler özellikle o affiliate ürününü satmak amaçlıysa adsense kurallarına aykırıdır diye biliyorum.

Hadi yaa dostum kötüymus bu..o zaman adsense yapıyorum diye satış ortaklığı yapamayacaz desene..

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

Hadi yaa dostum kötüymus bu..o zaman adsense yapıyorum diye satış ortaklığı yapamayacaz desene..

clickmerkezdeki siğil tedavisi ürününün satışı için açtığım sitede sürekli bu ürünün satışı amacıyla makaleler yayınlayıp makalenin altına ürünün sitesine ulaşmak için tıklayınız şeklinde affiliate linkimi veya ürüne ait hazırladığım bannerları yerleştiriyordum. Site sıralamada yükselince ayrıca adsense geliri elde etmek için başvurdum fakat affiliate ürünlerinin satışını yapmaya yönelik site açmış olduğumdan 2.onayı geçemedim. Fakat bir sene önce açtığım bu sitede 1,5 ayda bir satış yaparak 17 Tl komisyon alıyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

fevzib adlı üyeden alıntı

clickmerkezdeki siğil tedavisi ürününün satışı için açtığım sitede sürekli bu ürünün satışı amacıyla makaleler yayınlayıp makalenin altına ürünün sitesine ulaşmak için tıklayınız şeklinde affiliate linkimi veya ürüne ait hazırladığım bannerları yerleştiriyordum. Site sıralamada yükselince ayrıca adsense geliri elde etmek için başvurdum fakat affiliate ürünlerinin satışını yapmaya yönelik site açmış olduğumdan 2.onayı geçemedim. Fakat bir sene önce açtığım bu sitede 1,5 ayda bir satış yaparak 17 Tl komisyon alıyorum.

anladım hocam dikkatli olmak gerekiyor..gerekenleri araştırayım da öyle bi bakayım neler yapabiliorum.. teşekkr ederim..

ekodost ekodost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
sitenize baktım da. bi makale okumak istedim okuyamadım. temanızda veya css'te bi sorun var sanırım. bence değiştirmeniz gerek. mythemeshop sitesinden bakabilirsiniz. bi makale okumak istedim okuyamadım.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

ekodost adlı üyeden alıntı

sitenize baktım da. bi makale okumak istedim okuyamadım. temanızda veya css'te bi sorun var sanırım. bence değiştirmeniz gerek. mythemeshop sitesinden bakabilirsiniz. bi makale okumak istedim okuyamadım.

teşekkür ederim uyarınıza.. nasıl bir sorun tespit ettiniz ve hangi makale öğrenebilir miyim ??

ekodost ekodost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
resim ekleyemiyorum göstermek için. cssle alakalı sanırım. herhangi styling yok yani. tüm siteyle alakalı. benimki iş bilgisayarı, ondan da kaynaklanıyor olabilir ama kontrol etmenizi öneririm. farklı browserlarda. eski ve yeni. ingilizceyle "cross-browser compatibility check"

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

ekodost adlı üyeden alıntı

resim ekleyemiyorum göstermek için. cssle alakalı sanırım. herhangi styling yok yani. tüm siteyle alakalı. benimki iş bilgisayarı, ondan da kaynaklanıyor olabilir ama kontrol etmenizi öneririm. farklı browserlarda. eski ve yeni. ingilizceyle "cross-browser compatibility check"

teşekkr ederim ilgilenecem..herhangi bir şikayet almadım bugune kadar ama önemlı bır nokta..teşekrler..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al