-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ben youtube yoluyla adsense hesabı aldım youtubeda yüklediğim videoda reklamlar çıkıyo ve ben o reklam kodunu google chromdan öğeyi denetle diyerek kopyaladım ve blogspot siteme ekledim reklamlar gözüküyo sizce kazanç sağlayabilirmiyim yoksa ban riski varmı ?
http://www.maxihile.net/ - Facebook Oyun Hileleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
1 hafta anca durur sonra anında ban yersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Fark edildiğinde kesinlikle banlanırsınız. Ayrıca Youtube hesabınızla zaten blogspotunuzda reklamları yayınlayabilirsiniz. Niye bu şekilde yapıyorsunuz ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
MertBalci adlı üyeden alıntı
Fark edildiğinde kesinlikle banlanırsınız. Ayrıca Youtube hesabınızla zaten blogspotunuzda reklamları yayınlayabilirsiniz. Niye bu şekilde yapıyorsunuz ki?
şimdi benim bir sitem var ona adsense kodu eklemişim diyer sitemide ekleye biliyormuyum yoksa onun icinde ayrı bir basvuru yapmamı gerekiyor.
www.tvkurdu.com - www.gunluksayfa.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
MertBalci adlı üyeden alıntı
Hocam Youtube Adsense ise sadece Youtube için ve Blogspot için kullanabilirsiniz. Ama diğer normal siteler için onay almanız gerekir.
Normal bir adsense hesabı ile ise istediğiniz tüm legal sitelerinize reklamı yerleştirebilirsiniz.
ben yaklasık 3 sene once basvurmustum ama siteme eklemedim gecen bidaha bas vurduğumda siteme kayıtlı olduğunu gordum siteme ekledim a .com şimdi diyer siteme nasıl eklicem eklemek icin site adresini yonetten ekledim baska bir sey goremedim bide ikisin reklam kodları aynımı farklımı oluyor.
www.tvkurdu.com - www.gunluksayfa.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Adsense hesabın bir kere onaylandıysa yeni bir reklam alanı oluştur ve sitene kodunu koy, paranı kazanmaya bak. Çok fazla takmayın adsenseyi kafanıza, ne kadar çok takarsanız o kadar cabuk ban yersiniz.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net