-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar
şu tarz, ürünlerimi ve hizmetlerimi tanıtabiceğim bir tema arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Wordpress te bu tür temalar bula bilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
:) Tema aramaya devam ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wordpress temaları ile ilgilinen göz, nizam sahibi kişilerden öneriler bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Binlerce seçenek konusunda hemfikir olduğumuzdan eminim. Hangi kısma yoğunlaştığınızı öğrenebilirsem belki yelpazeyi daraltarak 5-10 seçenek üzerinden görüşerek yardımcı olabilirim. Portfolyo, tekil ürün, giriş sayfası sunum, video ağırlıklı, görsel odaklı gibi birkaç seçenek ile yorum yaparsanız daha net fikir sahibi olur ve size de yardımcı olmuş oluruz hep birlikte.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Binlerce seçenek konusunda hemfikir olduğumuzdan eminim. Hangi kısma yoğunlaştığınızı öğrenebilirsem belki yelpazeyi daraltarak 5-10 seçenek üzerinden görüşerek yardımcı olabilirim. Portfolyo, tekil ürün, giriş sayfası sunum, video ağırlıklı, görsel odaklı gibi birkaç seçenek ile yorum yaparsanız daha net fikir sahibi olur ve size de yardımcı olmuş oluruz hep birlikte.
İlk mesaja da ekledim ancak çıkmadı mı nedir? Ben
buna benzer bir tema arıyorum. Bulmam da saniyelerimi almaz ancak bu işlerle uğraşan kişilerden de fikirler alıp feyz almak istiyorum. İlla aynısı olmak zorunda değil :) daha önce bu temalarla haşır neşir olanlar ya da yakın zamanda portfolyo sitesi felan yapanlar vardır belki. kendi zaman vakitlerinden ayırdıkları saatler (günler haftalar belki) onlara birkaç seçenek bırakmıştır. Budur dedikleri
mutlaka 4-5 tercihleri olmuştur. Ben de bunlardan birkaçını kendime kullanmak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Wordpress temaları size yardımcı olacaktır da biraz para ayırmanız gerekebilir tema için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben bir yerde hata yapıyorum ama çözemedim. Sanırım yorgunluktan ötürü anlam veremiyorum. İkidir wordpress temalarını bana tavsiye ediyorsunuz. Konuyu açtığım yere bakalım 'WM Aracı > Blogcular > WordPress > Wordpress Temaları > Wordpress Tema Önerileri' bir de benim ilk mesajıma göz atalım 'Merhaba arkadaşlar şu tarz, ürünlerimi ve hizmetlerimi tanıtabiceğim bir tema arıyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.' Sanki ben konuyu vbulletine açtım. Mesajımı da boş bıraktım gibime geliyor :) Pm ile öneri alındı arkadaşlar, teşekkürler.