arkadaşlar merhaba. sitemin adı www.bakimliyiz.biz sitemde bir sorun olduğunu farkettim. Sitemde günü rastgele zamanlarında ekranda "Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu" yazıyor ve siteye erişim duruyor. Sonra kendiliğinden düzeliyor, sonra tekrar aynı hatayı veriyor. Yani hep bu hatayı verse diyeceğim ki wp config dosyasında hata var mysql bilgileri uyuşmuyor vs ama hayır hepsi doğru fakat site günün belirli bir kısmında normal şekilde açıkken bazen oluyor ki 15 dakika yok site hata veriyor, sonra düzeliyor 1-2 saat normal devam ediyor. Hostla görüştüm (host firması isimtescil.net lanet etmiş durumayım) destek servisi yetersiz kere yetersiz. Akşam 10da destek atıyorum sabah 5 de yanıtlıyorlar falan. Neyse, onlar da hiç bir sorun gözükmüyor sorun bizde değil yazılımınızı kontrol edin vs diyorlar. Dilimde tüy bitti anlatmaktan ama anlamıyorlar sorunu kabul etmiyorlar. Sorun da benden olamaz çünkü wp config ayarlarım doğru, eklenti desen topu topu 5 eklenti aktif, hit desen günde 3-5 kişi haricinde hit yok yani sunucuyu da yormuyorum. Şimdi hata nerde olabilir arkadaşlar database optimize de ettim ama bir işe yaramadı acil yardımlarınızı bekliyorum