Byboo adlı üyeden alıntı

Bunun Genel Olarak bir Sınırı yok ANCAK;

1. Gün içinde Maksimum 10 Siteden Alınması ( fazlası Alınırsa Google Site yönetici araçlarından bir uyarı alırsın ) Siteniz Doğal olmayan yollarla Backlink almıştır ve manuel işlem uygulanacaktır.

2. Tanıtım yazısı alacağın siteler senin sitenden hit olarak da yaş olarak da büyük olmalı ( Sonuçta Referans alıyorsan, referans aldığın Site Senin sitenden büyük olmadı ( Domain yaşının SEO için Önemi nedir ? ) diye aratırsanız dediğimi anlarsınız.
3. Kaliteli ve özgün içerikli Sitelerden Link almalısınız. ( Türkiye'de ki bir sitenin Linkleri Çin'de Gezmesin Lütfen.

4. İçerisinde 2000 den Fazla Özgün Makale Link için Önemli değil, Siz Backlinkleri Sitenin Yaşına göre alırsınız, 1 haftalık bir siteye Anında backlink almak Sıkıntı verir,
iyi çalışmalar


1-Seo bu sekilde dusunulmez. Gun icinde 20-30 tane siteden bile alabilir bunun sayisi belli olmaz. En basit ornek vereyim haber ajanslarindan haber siteleri yayin yapiyorlar abc.com u haber ettiler diyelim ayni anda onlarca yuzlerce siteden backlinki olmus oluyor bu sence ceza alir mi? Almaz.

2- Yeni sitelerden de backlink alinabilir. Diyelim ki ben yeni bir site actim ve bir tane siteden bahsettim ilk yazimda bu ceza alir mi? Almaz.

3- Haber sitelerinin %90'i ozgun icerik olmayan sitelerden o yuzden kopya orjinal ozgun falan site onemli degildir.

4- 1 haftalik site degil site acilmadan once bile backlink alabilirsiniz. Acilmadan once sitelerde tanitimlari yapilmis bir domain isim olamaz mi olabilir.


Not: Backlink alimi dengesiz olarak yapilirsa dogal olur. 2 ayda 1 duzenli 1 ayda 1 duzenli 5-6 tane alinmayla dogal olunmaz. ornegin bugun 100 tane alacaksin 2 ay boyunca hic almayacaksin 2 ay sonra 1 siteden alacaksin 3 ay sonra ise 10 siteden alacaksin ki dogal olsun.

Dogallik zamana yaymak degil normal insan gibi dusunmek ile olur. Ozgun site kopya site farketmez linkin nereden geldigi onemli degildir. Begenmedigin linkler olursa reddedebiliyorsun zaten.