-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzun bi beklemenin ardından sitem için adsense kabulü bugün geldi :) , Allah'a bin şükür ben bekletiyorlar ama gelmez diyordum , gmaile girdim tebrikler tamamen onaylandı mesajını görünce kalbime iniyordu , darısı tüm alamayanların başına , şimdi arkadaşlar bana bu işlemden sonra ne yapmam gerektiğini anlatabilirmisiniz , ne yapacağımı biliyorum ama kesin karıştırmak istemiyorum , daha ilk adsense alışım , ne olur ne olmaz hata yapmayım , pin 10$ olunca gelicek diye biliyorum , banka hesabını ne zaman ekliycem, ve ayrıca başka neler yapmam lazım.şimdiden teşekkürler.:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Öncelikle tebrikler forum içinde sizin sorunuza benzer sorular mevcut oralara bakabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
"Şimdide siz trip atın hocam eklemeyin reklam :D :D" şaka bir yana tebrik ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
tebrik ederim bol kazançlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bütün profil bilgilerinin tam olduğunu kontrol et. Ardından banka hesabı ekle. Ve sayfada max 3 reklam gözüksün. Eyer sayfan uzunsa alt tarafa da koya bilirsin.
Reklamlarını içeriklerine göre ayarla. Sitene en çok uyan içerik gözüksün. Beni hiç kabul etmediler ama imzadaki site ile alıcağı mı ümit ediyorum. Tebrik ederim.
Bende Wordego kullanıyorum. Oda adsense reklamları gösteriyor.