Merhaba hocam! Öncelikle sizi tebrik eder, kazançlarınızın artmasını dilerim. Size verilen yanlış bir cevabı düzelteyim:
Adsense hesabınız farklı bir ülkeden değilse dolar olarak değil, TL olarak geçecektir. Ve kazancınız 20 TL olunca, pininiz 2-3 gün içinde hazırlanarak adresinize gönderilecektir. Adsense panelinizden adresinizin doğru olduğundan emin olun; yoksa pin alma süreniz uzayabilir.
Ödemelerinizi de 200 TL'yi tamamladığınızda tarafınıza yapılacaktır. Reklam yerleşiminizi iyi yapın. Yerleşimlerinizden edindiğiniz kazançları iyi gözlemleyin. Gerekirse reklam yerleşiminizi değiştirmekten çekinmeyin. Kesinlikle reklamlarınızı tıklamayın ve tıklatmayın. Daha önce adsense hesabınıza veya sitenizin paneline girdiğiniz bilgisayarlardan girip tıklama yoluna gitmeyin. Sitenizin gezinmesini kolay hale getirin ve sayfa görüntülenme sayısını özellikle tekil hitinizi artırmaya bakın. Organik hitiniz azsa sosyal paylaşım sitelerine gereğinden fazla yüklenmeyin başlarda. Çok kazanç olur düşüncesi ile sitenizi reklama boğmayın. Ama 3 reklam hakkınızı da kullanın. Benm gözlemlediğim kadarıyla en iyi kazancı yazı üstündeki ve yazının hemen altındaki reklamlar iyi kazandırıyor. Tabi temanıza göre değişir bu. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. Bol kazançlar.