-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
adige adlı üyeden alıntı
Referer olarak google zaten nerden geldiğini inceliyor, direk hit değil seninkisi.Eğer bir ağ sistemi olduğunu tespit ederse gerekeni yapar.
Arkadaşın bahsettiği tarz siteler adsense'e zarar vermez , bu siteler v.b siteler alexia ve google indexleme hızınızı büyük oranda artırır.
Örnek: 25 günlük sitemin alexia sırası 9bin şuanda.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlık başarıların tadını da anlık sürersiniz, paravan olarak birçok siteye hit sağladığını farkederse google çarpar.Özellikle referer kıytırı boktan bir siteyse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam direk hit adres cubuğuna yazılarak girilmesidir diye biliyorum yanlış bilmiyorumdur inşallah çünkü bayağı hiti olan sitem var
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ziyaretçi çekmek sıralama arttırmaz. Önemli olan gelen kişilerin sitede kalma süreleri, gezinti oranları vs.. birçok etken var. Salt ziyaretçi ile sıralama artsaydıı, hit programıyla anında yükselirdi herkes.
örnek googledan gelen ziyaretçiler ortalama 2 sayfa geziyorsa.
Senin hit çektiğin yerden gelen ziyaretçi 10-15 sayfa geziyorsa işin sakat.... yada tam tersi olursa yine sakat.
Bu sadece küçük bir örnek. Bunun gibi birçok etken daha var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar hit çekmek için harcayacağınız parayla backlink pakedi alın daha iyi. En azından seo ya bir etkisi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ozncnock adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hit çekmek için harcayacağınız parayla backlink pakedi alın daha iyi. En azından seo ya bir etkisi olur.
Sitenin hiti olmaz ise backlink ne işine yarar ? bunlar birbirine paralel dir.
http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ozncnock adlı üyeden alıntı
Hocam backlinler alırsanız google da yükselirsiniz dolayısyla hit de gelir.
O çekilen hitler bitince düşüş olur.
Ama ptc sitelerindeki ref linkinize başka ptclerden reklam almak avantajlı olabilir.
Ptc lerin avantajı daha çoktur , fakat bu tarz sitelerde trafik akışını sağlar , trafiği olan bir siteye google bot daha kısa aralıklar ile uğrar ve daha çok sayfa indexler.
Ptc sitelerinde verdiğin reklamı standart a bağlarsan , yani 2000 gösterim hakkını günlük limitlendirme yapar ve bunu siten belirli bir yere gelene kadar devam ettirirsen , patlama yaparsın.
2-3 aylık ptc siteleri bu sayede alexia dünya sıralamasında acayip iyi yerdeler. rank bile alanlar var.
Ben 2 haftada 9k yı gördüm , 2 haftada 149 sayfam indexlendi, zaten o kadar sayfam var :D . Şimdi benim ptc sitem var bunun için bu övgü diyenler olabilir ama alakası yok.
Zaten ptc sitelerinin asıl işi bu değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sunu atlamayin ama hit istikrarli bir sekilde devam etmeli hit kesilirse duvara toslar. Bizzat denedim ve gördüm. Her gün siteye periyodik olarak 200 lisi giriyorsa 10. Gun pat diye 20 ye düşerse o zaman siralamalardan kayboluyor site. En azindan ben bunu yasadim yani ister organik ister yari organik olsun google bir anda anlamsiz inis cikislar oldugunu gordugunde bileti kesiyor. Her ne yapiyorsan devamini getirmen lazim bence.