-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Vala bende okudum bastan sona ben 14 senedir cesit cesit ugrastiktan sonra en sonunda buldum 150 bin ile 300 bin urun hali hazir ana firmalar tarafindan ekleniyor siparisi kendileri takip ediyor iadesi cartu curtu herseyi onlara ait bende sadece arkama yaslanip kac kisi urun almis bana kac puan vermis alt magazalarimdan ne kadar puanim gelmis onlara bakiyorum arada bir kampanyali urunlerin reklamini esimin dostumun face lerinde yapiyorum 130 daimi musterim var onlara mail sms atiyorum.. ticari taksilere sitemin linki sticer yaptik iste.. bu sekilde sukur 2 aydir sisteme dahil oldum ve benim dahil oldugumu sistemi anlatinca bizi bilen 13 atkadasimda altima onlarda kendi altlarina actilar sitelerini buyuyoruz hem benim hem onlarin satisi bize puan veriyor mart nisan ayinda gunluk ziyareyci sayisi 200 300 arasi degisiyor lakin 2000 tl lik ciro yapiyorum bundan da simdilik bana 90 ile 120 arasi kaliyor 1 yil sonrasini tahmin bile edemiyorum bundan dolayi hanima ogluma da 2 paket actim yayinda... yigitmarket nettemarketim acmak isterseniz referansli kefilli...