lostyazilim

1 yıldır hiçbir algoritmadan etkilenmeyen bir site örneği

11 Mesajlar 2.580 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşla merhaba, size bir tane sitenin adsense görüntüsünü ekleyerek, 1 yılda hiçbir algoritma güncellemesinden etkilenmeyen bir site örneği göstermek istiyorum.
Siteye 12 Nisan 2013'ten bu yana sadece ufak bir yazı eklendi, hiçbir yazı güncellenmedi, hiçbir yorum onaylanmadı 10 ay boyunca, ve sitenin tasarımını da hiç beğenmeyeceksiniz, hızlı olsun istedim sadece sayfa hızı.

Bunu nasıl başardım,
Prensip gereği bu ve bunun yanında 5 adet sitemin adresini hiçbir yerde kimseye söylemiyorum. Bu benim prensibim, lütfen yanlış anlamayın. Ama ben size burada sitenin herşeyini madde madde anlatacağım. Sorulan sorulara da cevap vereceğim. Maddelere eklerim.
Biraz taktiksel olarak anlatayım.

[*]Yazıların orjinalliği mevzusu var ya, ona dikkat ettim. Kısa ve net. Benzersiz konu ve benzersiz yazı.
    [*]Öncelikle sitenin konusu çok nich bir konu, hedef kitle çok belli. Sektör merak edenler için, magazin diyelim.
    [*]Sitenin kategori oluşumu çok sistematik. Burasına biraz önem verdim. Bunu hem google sevdi sanırım, hem de ziyaretçi.
    [*]Siteyi php ile kodlattım, bir yönetim paneli de hazırlattım ve yazıları hızlıca oradan ekliyorum. Sayfa açılış hızı yüksek olsun diye.
    [*]Sadece kendi sitelerimden ufak ufak backink aldım. Aşırıya kaçmadım. Hiçbir backlink paketi kullanmadım.
    [*]Yazılar öyle 250 kelime muhabbetinde değiller, kimisi 10 kelime, kimisi 300 kelimeden oluşan 750 tane yazı var.
    [*]Yorumları sitenin açıldığı ilk zamanlarda hemen onayladım. Zaten yazılarımın bazılarını, insanların yorum yapacağı şekilde sonlandırdım.
    [*]Tekil hit: 5-10 k arası değişiyor.
    [*]46 tane backlink alındı.
    [*]Sosyalmedya yı hiç kullanmadım. (ziyaretçiler kullanmıştır bilemiyorum, herhangi bir "paylaş butonu" sitede bulunmamaktadır.)
    [*]Ek olarak adsense için, bir yatay, bir dikey ve bir tane de kare reklam kullandım

Elimden Geliyor
wmaraci
reklam

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)
Helal olsun diyelim, hiç yazı girmedim ne demek oluyor? Yani 1 seneden beri içerik bakımından yeni içerik girilmedi eski içerikler mi güncellendi hep? Sektörü öğrenebilir miyim? :)

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Helal olsun diyelim, hiç yazı girmedim ne demek oluyor? Yani 1 seneden beri içerik bakımından yeni içerik girilmedi eski içerikler mi güncellendi hep? Sektörü öğrenebilir miyim? :)

hayır siteye sadece 1 yazı ekledim. diğer içeriklere hiç dokunmadım. sektörü hep sordular da hiç tanımlayamadım :) ama magazin falan diyebiliriz sanırım :)

Elimden Geliyor

seotasarim seotasarim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
sitede toplam ne kadar makale mevcut acaba ??

wmaraci
wmaraci

zebdizayn zebdizayn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer ,Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 39 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel konu biraz daha detaylı rapor verebilirsen efsane olabilirsin :)
Güzel faydalı daha ayrıntılı bir rapor bekliyoruz. Ve tekil trafiğini söylermisin?
Malcolm X

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

zebdizayn adlı üyeden alıntı

Güzel konu biraz daha detaylı rapor verebilirsen efsane olabilirsin :)
Güzel faydalı daha ayrıntılı bir rapor bekliyoruz. Ve tekil trafiğini söylermisin?

Ayrıntılı bilgi vereceğim, şuan muhteşem yoğunluğum var. Güzel bir yazı ayarlayacağım.
zebdizayn

kişi bu mesajı beğendi.

Elimden Geliyor

ouzizz ouzizz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek SEO, Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 59 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Saydıklarınız doğal seo zaten, zarar görmenize bir neden yok. Tek yanlışınız sosyal medyayı kullanmamanız olmuş.

• Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

ouzizz adlı üyeden alıntı

Saydıklarınız doğal seo zaten, zarar görmenize bir neden yok. Tek yanlışınız sosyal medyayı kullanmamanız olmuş.

Sosyal medya olayı da şöyle, hep arada kaldım, ama şuan herşey sosyalmedyasız çok güzel, sosyalmedyayı kullanınca ya sağlam bir hit kaybı olursa diye düşündüm. Ama hala daha düşünmekteyim, kullansam mı diye. Bakarsın birgün kullanırım ;)

Elimden Geliyor

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Özelden adresi alabilir miyim acaba?

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
tebrikler başarınızın devamını dilerim bu şekilde olmasada benim sitemde yaptığımız günden bu güne hiç güncelleme almadı en backlink paketi nede diğer seo işlemleri sosyal medya sıfır 12 yıllık rakiplerini devip ilk sıraya oturdu ve 1,5 yıldır orada idi geçenlerde sitenin temasından içindeki bir çok yazıya kadar güncelledik bir kaç yweni yazı ekledik ilk sıradan 2. sayfaya düştü şimdi ilk sayfada ve 6. sırada zamanla yükselecek ümit ediyoruz

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al