[FONT=Verdana][SIZE=2]Merhaba arkadaşlar.

Ben arayüz tasarımcısıyım ama aynı zamanda kendimi bir internet girişimcisi olarak dadeğerlendiriyorum. Şuan bu konuyu okuyan aramızda yazılımcı, tasarımcı, sistemci, girişimci ve belkide bunlardan biri olma yolunda heyecanla mücadele veren arkadaşlarda var.

Ama çoğumuzun derdi maalesef ki ya bilgi eksikliği, ya ekip eksikliği yada koordine eksikliği. Örnek olarak; çok güzel bir projeniz var ve tasarımcısınız. Tasarımını yaptınız bitti. Peki yazılım? Sistem? Yada tam tersi bir durum.

Başka bir örnekle; bir fikriniz var. Bir hayaliniz! Yada bir amacınız bunları paylaşmak, öğrenmek, öğretmek istiyorsunuz. Ama doğru kişilere ulaşamıyorsunuz.

Fikirlerinize, projelerinize destek olacak. Daha faydalı, daha farklı projelerin filizleneceği, yeri geldiğinde de sosyal sorumluluk çatısı altında bulunabileceğimiz bir organizasyona dahil olmak istemez misiniz?

Sadece belirli bir kitlenin değil, katılmak isteyen herkesin katılabileceği bir organizasyon.

“Bu organizasyona ne gerek var yada neler olabilir ki?” diye soracaklar için kendi çapımda kısaca şunları söyleyebilirim. Güzel, eğlenceli, seninle aynı meslek grubuna sahip, aynı düşünce belkide hayale sahip olarak arkadaşlar ile aynı ortamda bulunabilirsin. Yeni arkadaşlıklar kazanabilir, yeni arkadaşların ile yeni fikirler, projeler ortaya atabilirsin. Ortak alanlarda faydalı, güzel ve etkili workshoplar yapılabilir. Belirli sosyal sorumluluk projelerine katılabilir, destek olunabilir. Birlikte yapılacakların sınırları yok.

“Bu organizasyon nerede, nasıl gerçekleşecek?” diye soran arkadaşlar içinde aslında hemen hemen her yerde yapılabilir. İlk olarak İstanbul çatısı altında sağlanması taraftarıyım ki ilk organizasyon olacağı için düzeni oluşturulmalı ve diğer organizasyonlara da öncülük ettiği gibi koordinesine yardımcı olmalı. Bunların hepsi sizlerin, bizlerin katılımları ile gerçekleşecek şeyler.

Uzun süredir aklımda olan bu fikri sizler ile paylaşmak istedim arkadaşlar. Bu organizasyon hakkında ki fikirlerinizi, düşüncelerinizi duymak isterim. Ve bu organizasyonu planlarken gerçekten uğraşacak, destek olacak arkadaşların görev almak isteyen arkadaşlarında bana ulaşmasını rica ediyorum.

Katılım talebi ve desteğine oranla organizasyon çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanabilir ve ileri ki tarihlerden birinde bu organizasyonu gerçekleştirebiliriz.

Zaman ayırıp okduğunuz için teşekkür ederim.
İyi forumlar dilerim.[/SIZE][/FONT]