Öncelikle wm arkadaşlara selamlar,

1 ay öncesine kadar bir site açtım, hazır sistem olarak blogger'ı tercih ettim. 1 ay sonrasında büyük bir ilgi ve alaka ile karşılaştım bunun sebebi ortağımın olması daha fazla içerik girebilmem. 1 ayda +250 içerik girdik ve özgün hepsi. Alexa değerimiz 1 ay sonunda Global 329,146 ve Türkiye sıralamasında ise 2,625. Bana göre büyük bir başarı belki de normaldir bilmiyorum. Ama tek sorunum emek verdiğim gecemi gündüzüme katıp yazdığım özel yazılarım dahil tüm yazılarımı çalan siteler ile karşılaştım. Öyle bir şey paylaştım ki bazen hit ile ilgili bana büyük fayda günde 500 kişi kesin getirebilecek yazılar yazdım uzun ve özgün seo uyumlu kısmen ve bu yazıları çaldılar indexlerde öne çıktılar bunları yapan forum siteleri wmaraci vss gibi değil çöp forumlar çok kötü bir duygu bu. Yani senin üzerinden para kazanıyorlar ? çok garip. çok adice. Neyse benim mevzum şu

BLOGGER SİTEMİ FORUM'A DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUM
bloggerdaki yazılarımı pc indirip foruma manuel veya oto olarak aktarmak istiyorum. neden forum çünkü indexleri daha hızlı ? üyem olmasa bile normal blog gibi yazsam bile üye çekiyor. sizce yapmalımıyım, mybb mi smf mi kullanmalıyım ? gerekli öneri ve yapılması gerekenler nelerdir, fikirlerinizi vss.. almak isterim.

üşenip okuyamayanlar için özet: blogger sitemdeki yazılarım indexi yavaş bazı forumlarda bu yazılarımı çalıyor ve indexte ilk sıralara çıkıyor ve ben bu yüzden blog sitemi silip bir forum açmak istiyorum. bloggerdeki yazılarımı foruma aktarıcam. sizin öneri ve fikirlerinizi almak istiyorum.
İlahi Dinle, İlahi İzle, İlahi İndir

İlahi, İlahiler Şehri