Süha Mete adlı üyeden alıntı

Peki gerçek cevabımı vereyim o zaman. Hitinizden memnun değilseniz affedersiniz ama 6 sene boşa kürek çekmişsiniz seo ve sosyal medya konusu için. Ben de hitimden memnun değilim 80 90 civarı hit geliyor ama biliyorum ki hiti fazlaca alan yazılar yazmıyorum. O yüzden mızmızlanmıyorum, ne yapıyorum ufak ufak arttırıyorum hitimi. Paylaşmak istediğim yazıları yazıyorum, az buz hitini alıyor. Google'da ilk sıraya çıkıyorlar ama 1k 2k tekil hitim olmuyor, çünkü öyle kelimeler değiller. bknz: veri depolama siteleri

Aynı cevabı size de vereyim. Ben gördüğüm eksikleri söyledim. Anlayabiliyor musunuz "GÖRDÜĞÜM". Yani var olan eksiklikler, yani gerçekler. Ha siz hala "bunları okumayan mı kaldı" derseniz, deyin sorun yok. Fakat hitiniz konusunda memnun değilseniz 6 sene okuduğunuz seo makaleleri, sosyal medyadan hit alma makaleleri size istediğiniz değeri katmamış.

Ben de çokça bilgi seviyemi arttırıyorum ve biliyorum ki bu yazılarımla çok hit gelmeyecek, "ee o zaman ne yapayım" diyorum. fifa 2013 cart curt hatası çözümü mü yazayım, olmaz. candy crush saga bir şey indir mi yazayım o da olmaz. Güncel konuları paylaşıp, çok hit alacak kelimeleri önceden kapsam mı ee bunu da henüz yapacak kapasitede değilim. O zaman ne yapayım? Aldığım hitle memnun olayım, bildiğimi yazmaya devam edeyim. Çünkü bunu yaptığımda google'dan hit almıyorken, hit almaya başladım. Ardından forumdan gelen hit sayımı geçti organik hit sayım. Sonra fark açıldı ilerliyor, ee sorun yok benim için :)

Fakat sizde sorun varsa bu bence büyüük ihtimalle sizden kaynaklanıyor, bilin :)


80 - 90 civarı hitle blog yazarlarına tavsiye mi veriyorsun hocam ? Hemde alıntı tavsiyeler.. Benim demek istediğim çok farklı bir şeydi...Peki siz bildiğiniz gibi devam edin.Başarılar dilerim.Umarım hak ettiğiniz yere gelirsiniz.