CyberAngel adlı üyeden alıntı

Benim demek istediğim arkadaşın yazdıkları yüzünden anlaşılmadı.Ama konuyu baltalamamak lazım tabi ki.O yüzden haklısınız.Yalnız şuna bir açıklık getirmek istiyorum son olarak.

Benim mızmızlandığım falan yok.Sadece Google'ın adaletsiz davrandığında dikkat çekmek istedim.Yoksa bu zamanda özgün yazmanın, sade ve anlaşılır tasarım kullanmanın ve sosyal medyanın ne kadar önemli olduğunun herkes farkındadır.Ama herkes bu tavsiyelere uyup okunur bir blog olmuyor ne yazık ki.

Size hak vermiyor değilim. Ben de blog yazıyorum, fakat hit kaygısı gütmeden. Blog yazmak benim için bir ihtiyaç. Benim makalemi hiç değiştirmeden kopyalayan adam benden 3 kat daha fazla hit alabiliyor, forumlarda okuyoruz böyle yazıları. Siz 6 yıldır blog yazdığınıza göre eminim belirli bir okuyucu kitlesi edinmişsinizdir. Soru, bu takipçilerinizin size ne kadar hit getireceği. Demek istediğim google'nin adaletsizliğinden yakınıyorsanız size daha çok hit getirecek portal tarzında siteler düşünmelisiniz. Herkes bu tavsiyelere uymalı, evet. Okunur bir blog olabilmek içinse belirli bir tarzınız olmalı. Süha arkadaşımızın yaptığı gibi herkesin bildiği konuları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmek veya mizahi bir anlatımla yazmak sizin tarzınızı ortaya koyar. Belki size akıl verecek yaşta değilimdir fakat bu alternatifleri düşünürseniz google'ı pek takmamaya başlayacağınıza eminim.