JackkerL adlı üyeden alıntı

"Blog yazarlarına tavsiye" konusu bitti artık bence, her blog açıp biraz yazan hemen "blog yazarlarına tavsiyeler" konusunu açıyor. Sürekli aynı konular tekrarlanıyor, kaliteli içerik, türkçe kurallarına uygun içerik, sosyal medya hep aynı şeyler tekrar tekrar yazılıyor hiç gerek yok..


OkuMag adlı üyeden alıntı

İşte Süha kardeşim, bu senin kendi tatminindir ve saygı duyarım demiştim. :) Ha eleştiri kısmına gelince; Vmaracı sitesinde paylaştığın yazılar da özgün ve birşeyler katan yazılar olursa takdir, aksi durumda ise eleştiri alırsın.

Kendin söylüyorsun bu yazının dışında, devam niteliğinde, öneriler içeren yazılarının olduğunu... Eh bu noktada keşke bu sitede daha önce benzerleri yayınlanmış olan bölümünü değil de herkesin sırtını sıvazlayacağı bölümünü paylaşsaydın. Elbette amacım senin yazının havasını, ahengini bozup seni kızdırmak değildi ki umarım kırmamışımdır seni...


Elbette wmaraci için benim için bu konular çerez, fakat bir bloga girdiğinizde bu sorunları hala ama hala gördüğünüzde veya birileri size özelden blogum için ne yapabilirim, dediğinde ve siz de bu eksiklikleri gördüğünüzde ne yaparsınız? Benim yaptığım şey şu "Madem bunlar bile eksik, temelden başlayalım adım adım gidelim."

Forumdaki herkesin beni veya herzamanileri.com u tanımasına gerek yok, fakat bunlar çerezz geç bunları geç hocaam, tarzı yorumlar saçma. Ben karşılaştıklarım sonucu bunu yaptım. Mesela konuya ilk yorumu yapan jackkerl "her blog açıp biraz yazan hemen "blog yazarlarına tavsiyeler" konusunu açıyor" cümlesiyle konuşmaya dahil oldu. Biliyor mu ki özgün olarak girdiğim, uğraştığım yazıları. Okuyanın illaki faydalanacağı onlarca yazımı? Bilmiyor, yapacağı eleştirinin değeri gidiyor.

Fakat siz ne dediniz, "wmaraci'na da olmaz hani bu tarz bir yazı" dediniz, çok doğru. O zaman madem bu kadar alıntılar havada uçuştu, en azından 3-4 yazımı bu güzel forumda paylaştıkça özel mesaj olarak size link atıp konuya davet edeceğim, olur mu? :) Temelden adım adım yükseltelim hep birlikte çıtayı o zaman.