Xin adlı üyeden alıntı

Radore'nin başı hala dert de elektrik kesintisi yaşayıp veritabanların bir kısmını kaybettiler. Ondan sonra hep sıkıntı yaşadılar ve hala sıkıntıları devam ediyor..BKNZ : https://www.facebook.com/RadoreHosting/posts/10152000532851304?stream_ref=10

İsimtescil allah'a emanet bir firma zaten nasıl bu firmadan hosting alıyorlar şaşırıyorum çünkü zaman zaman kendi sitelerine girmiyor sitesine erişemediğim hosting firmasından neden hosting alayım veya iyi diyebileyim.

Natro'da biraz fiyatlar piyasaya göre yüksek o da dolar bazında sattıklarından kaynaklanıyor dolar düşse çok da fark yok bence benim için uygun fiyatları desteklerindende çok memnunum.

İHS son zamanlarda zam üzerine zam yapıyor hemde HABERSİZ yapıyor. Buradan detaylı okuyabilirsiniz. http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2374394/ihs-*******-son-odeme-gununde-fiyat-artisi/e93ou

Turhost' da ki personeller çok ilgisiz ve alakasız kişileri koymuşlar fiyatları da normal düzeyde ama allaha emanet gidiyor bence.

sadece hosting'in yönetim paneli gerçekten çok kötü. En azından ben beğenmiyorum .


Hocam anlaşılan tüm firmaları kullanmışsınız. Tespitlerinize ve eleştirilerinize hak veriyorum. Güzel analiz yapmışsınız..
Sadecehosting'in panelinden ve isimtescil'in daha farklı hizmetlerinden istediğim performansı , ilgi alakayı alamadım. Bu yüzden bulaşmıyorum artık. Ek olarak yapmış olduğunuz eleştiriler çok yerinde olmuş.:rolleyes: