JackkerL adlı üyeden alıntı

Bu yazdığınız makale özgün olabilir, bu tür bir yazıyı okuyacak adam zaten önceden okumuştur. Direk temel'den almak yerine detaylardan başlayarak, püf noktaları belirterek yazsanız daha iyi olacak.



Özgün yazılarınız beni ilgilendirmez, ama warez script paylaşan bloglar bile "blog yazarlarına tavsiyeler" diye yazı yazıyorsa sizin özgün içeriklerinizin hiçbir anlamı yok..


Egonun kavranması zor bir şey olduğunu öğretiyorsunuz bana :) Sizin için 3 ana başlığı kalın yaptım, okursunuz onları 5 sn'de. Yazı ilgini çekmiyorsa yazıdan çıkabilirsin değil mi :) Ben bu bilgileri biliyorum, ve de çok makale yazılıyor bu konuda en iyisi laf atayım! mantığınız gülünç. Açıklama bir sonraki cümlede, kabul etmiyorsan, ANLAYAMIYORSAN sizin için de anlayamam üzgünüm. İşte açıklama: Benim bu temel maddeleri yazmamı bekleyen de ihtiyacı olan da arkadaşlarım var, siz eksik olun sorun değil bana, cidden sorun değil umrumda değil hatta. Dediğim gibi sonraki yazılarda görüşürüz, özel mesajla forumda açtığım konunun linkini göndereceğim. Herkes detaylı yazı okumayı sevmez madem bu konudaki kişiler ilgili bu tarz yazılara, ben de yazınca linkini gönderirim orada dökersiniz içinizdekileri.

Eleştirdiğiniz kişiyi, niyetini vs bilmeden eleştiren sizin şu son paragrafınızı gördüm ya, siz istediğinizi yapın hocam forum kuralları ve saygı çerçevesinde. Bir kişinin icraatlerini bilip de eleştirmeniz gerekirken cahil cahil eleştirin, ortalığı kızıştırın. Yaşınız kaç olursa olsun bu tarz bir düşünce yapısı etrafınıza zarar verir, gün gelir size de gelir o zararlar. İyi forumlar :)