hocam sitenizin hit almaması istenilen yere gelmemesi için çok uğraşılmış gibi görünüyor. Sitenizi çok inceleme fırsatım olmadı ama gördüğüm(eğer imzanızdaki site ise) site ise iç seo çalışması yaptığınızda sonuçlarda iyileşme olacaktır.
Bir örnek verebilirmisiniz.
Mesela BU SAYFA için nasıl bir iç seo çalışması yapılmalı ?
zira bazı arkadaşlar normal derken bazıları site iç seo kötü diyor
anlam veremedim
Hocam özgün içerik demek başka sitelerden çalmamak demek olmuyor. Özgün içeriğin asıl anlamı site içerisindeki benzersiz yazılardır. Yazılarınıza eklemiş olduğunuz anlatımlar ne kadar farklı olsa bile başlıklarınızın büyük çoğunluğu aynı. Kelime yoğunluğunda 2%'den fazla olduğunda spama maruz kalma olasılığı vardır. Bu 2%'lik oran başlıklar için de geçerlidir. Başlıklarınızın 2%'sinden fazlası birbirine benzememelidir. Eğer benzerlik açısından çıkış yolunuz yok ise başlıklarda bulunan benzer kelimeleri çıkarıp yazıya 3 veya 4 kelimelik etiket olarak girin daha faydalı olur. Mesela bütün başlıklardan M.E.B. SERTİFİKALI UYGULAMALI Eğitim kelimesini çıkararak bütün yazılara etiket olarak girin. Bu şekilde sizin için daha iyi olur ve kategori görevi görür.
M:E:B: SERTİFİKALI ibaresini kaldıramayız hocam benzerlik olduğunu biliyorum ama bu eğitimin adı bu. yani kaldırıldığında iş farklı bir noktaya geliyor.
size de sormuş olayım Mesela BU SAYFA için nasıl bir iç seo çalışması yapılmalı ?