cranbaries adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle ilginize çok teşekkürler.
Özellikle şu verdiğiniz link bana eskiyi hatırlattı.

Sitemiz ortalama 3 sene boyunca yaklaşık 40 kadar anahtar kelimede 1. sayfa 1 ve3. sıradaydı.

Özellikle son 6 ayda ciddi sıkıntılar yaşadık. Siteye özgün içerik ve backlink akışı harici işlem yapmadığımız halde sıralama sürekli 5 ve 14. sıralarda kendiliğinden inip çıkıyor.

Ama şu anahtar kelime yoğunlukları konusu benim bazı hatalarımı hatırlattı.
şu an bazı düzenlemeler yaparak sonucu burdan bildireceğim.

Farklı önerisi olan arkadaşları da merakle bekliyorum

Son 6 aydan önce 2 hacklink al iş tamamdı. Şimdi öyle değil sitelerimin hiç biri hiç bir algoritmadan etkilenmediği gibi her değişiklik olduğunda hiç uğraşmadığım sitelerin bile pagerankı arttı. Seo deyince ne algılıyorsunuz bilmiyorum ama seo backlink almak demek değil. İç seo yapmamı isterseniz size çalışma yapayım ama anlatmamı istemeyin. Sitenizde toplam 5 sn durdum. Çok ayrıntılı incelemedim bile ve emin olun çok kötü bir şekilde eziyet çekiyor ( çok kötü anlatmış olabilirim ama emin olun öyle) Sitenin biraz daha etkin ve canlı durması gerekiyor. (Yine söyleyeyim imzanızdaki siteye bakarak diyorum)

platformakademi.com -konuştuğum site bu değil diğeri dışticaret olan. Gerçi bununda ondan kalır yanı yok. Çok durağan hocam site tasarımını canlandırmanız sitede insanları tutmanı gerekli diye düşünüyorum.