Hocam yanlış anlamayın sakın bu çalışmalarınız takdire şayandır.Sizi gönülden kutlarım. İnş aktif olarak çalıştığında da daha da güzel olacak.birçok kişi aslında bu işe kalkıştı fakat başarı sağlanamadı.
Bu projenin başarılı olması gerekiyor bunuda aslında hep beraber bir gönüllü proje olarak yapmamız lazım ve tüm webmasterların bu konuda destek olması gerekiyor neden bizim milli bir arama motorumuz yok bu konuda insanlarımızı bilinçlendirmemiz lazım.
Milli duygularımızla bu işe gönül vermemiz lazım.
Bizimde elimizden gelen ne varsa destek vermekten şahsım adına gurur duyarım.
Bu projenin başarılı olması gerekiyor bunuda aslında hep beraber bir gönüllü proje olarak yapmamız lazım ve tüm webmasterların bu konuda destek olması gerekiyor neden bizim milli bir arama motorumuz yok bu konuda insanlarımızı bilinçlendirmemiz lazım.
Milli duygularımızla bu işe gönül vermemiz lazım.
Bizimde elimizden gelen ne varsa destek vermekten şahsım adına gurur duyarım.
Gerçekten güzel düşünceler teşekkür ediyorum, ancak ülkemizde milli değerler denildiğinde yanlış anlaşılmak söz konusu, dini değerler denildiğinde de öyle, yani yerli, milli, dni ve kültürel değerleri kattığımızda bu anllayış farklı biçim ve yerlere çekiliyor bunun üzerinden bir çok yorum yapılıyor. Bir çok Webmaster arkadaşımız Wmaracı üzerinden konuya vakıf oluyor bizde bundan mtluyuz öncelikle Wmaracı'na bu konudaki anlayışı ve samimiyeti için teşekkür ediyorum. İkinci aşamada dediğim gibi bu tamamen sizleree kalıyor temiz bir internet ortamı ve ülkemizin kayda değer bir arama motoru olması için yaymanız ve paylaşmanız bizim için en önemli unsur. Kkulaktan kulağa dilden dile paylaşılması bizi bir adım daha öne taşıyacaktır.