Gerçekten güzel düşünceler teşekkür ediyorum, ancak ülkemizde milli değerler denildiğinde yanlış anlaşılmak söz konusu, dini değerler denildiğinde de öyle, yani yerli, milli, dni ve kültürel değerleri kattığımızda bu anllayış farklı biçim ve yerlere çekiliyor bunun üzerinden bir çok yorum yapılıyor. Bir çok Webmaster arkadaşımız Wmaracı üzerinden konuya vakıf oluyor bizde bundan mtluyuz öncelikle Wmaracı'na bu konudaki anlayışı ve samimiyeti için teşekkür ediyorum. İkinci aşamada dediğim gibi bu tamamen sizleree kalıyor temiz bir internet ortamı ve ülkemizin kayda değer bir arama motoru olması için yaymanız ve paylaşmanız bizim için en önemli unsur. Kkulaktan kulağa dilden dile paylaşılması bizi bir adım daha öne taşıyacaktır.
Doğru diyorsunuz iyi yerlere gelebilmesi için kulaktan kulağa aktarmamız lazım fakat bunu yapabilmemiz için karşımızda stabil çalışan bir sistemin olması gerekli. Şuanda bunu yaparsam tanıdığım kişiler tarafından hem size hem bana kötü sözler gelir. Aramaların sağlıklı olduğu zaman kulaktan kulağa yayılması için webmasterların yardımcı olacağına eminim. 2015 in başında büyük ihtimalle demişsiniz. O tarihi beklemekten başka şansımız yok.