Ulaşılamayan Bim Magazalı Eticaret sistemi kuralımmı evet arkadaslar konu bu bunun kritiğini az önce yaptık arkadaslarla sizinde fikirlerinizi almak istiyorum bilindiği gibi bim in sitesinde bu a 101 de olur herkes bilirki bim çakma da olsa ucus hesaplı ürünleri satıyor ama netten satısı yok servisi yok evlere bende bu açığı yakaladığım için bulunduğum il genelinde bir web sitesi ile ulaşılamayan uzak gelen evlerdeki bim mağazalarından alışverislerini e ticaret sisteminden yapılacak alısverislere tabiki de

SERVİS konusu ticari taksiciler ile veya duruma ve siparislere göre kurye kiralayarak yapmak istiyorum genel merkez ile görüstüm biz servis ve siparis leri takip edemeyiz lakin siz yapıp kendiniz satıp kendiniz nakit olarak alıp gönderimide kendiniz yaparsanız bizi ilgilendirmez seklinde yanıt geldi ...

BU KONUDA SORMAK İSTEDİĞİMZ

E TİCARET SİSTEMİ kurulabilir basit kullanıslı online ödemeli

KAPIDA ÖDEMELİ İÇİN BİM İLE ANLASMAK GEREKLİ

SERVİS İÇİN Kurye ve ticari taksiciler ile anlasma yapmak gerekli

GÜNÜMÜZDE bim den uzak olduğu için alısveris yapmak isteyen çok mesala pozisyon açık fikrimi insallah bulunduğum ildeki birisi kullanmaz :)))

yorumlarınızı alayım

çokmu uçuk düşünüyorum...

Ek Olarak: en zor is cuma günleri promosyon ürünleri sisteme girmek ürünlerin üzerine de 2 3 tl eklenir servis için kuryenin ücreti eklenir bence tutar gibi me geliyor...