KarakayaEmre adlı üyeden alıntı

Merhaba

Chatbox ile yaşadığınız sıkıntıyı belirtirseniz size yardımcı olabilirim.Sadece chatbox sıkıntılı derseniz yardımcı olamam ki.

Mybb de seo açısından diğer sistemler kadar yeterli bir sistem.Seo ayarlamalarınızı aşağıdaki linkte bakarak yapabilirizsiniz.

http://tr.mybbdepo.com/google-seo-1-6-3-kurulumu-resimli-anlatim-konusu.html

Mybbde url yapılarını eklentiside değiştirmek basittir.Yine yukarıda linkini verdiğim konuda Google-Seo URL Ayarları bölümünü incelerseniz ne kadar basit olduğunu görebilirsiniz.

Dostum biliyorum ki konuşuyorum, bu ayarlamaları zaten yaptım bunlar basit fakat bana şunu söyleyin o zaman bir örnek vereyim. Siz diyelim ki SEO bölümüne açtığınız konunun url sini siteadi.com/SEO/SEO-bolumune-acilmis-konu.html yapabiliyormusunuz? yapabiliyorsanız öğretin ben de yapayım. Chat box da bir çok açık bulunuyor, dersler var alakalı fakat onlarda sağlıyamıyor güvenliği. Ayrıca tema bakımından çok yetersiz MyBB. Sitem 3-4k hit almaya başlasın sen de görürsün ne kadar yetersiz olduğunu.

Ek Olarak:

narhosting adlı üyeden alıntı

Vbulletin daha güvenli ve daha hızlı ve vbulletinde olan ama mybbde olmayan bir çok eklenti var ayrıca siteme ücretli üyelik ekleyeceğim ama vbulletinde kullanıcı panelinde olduğu gibi mybbde yok

Dediğinizi mybb da yapmak mümkün, paypalla bağlayıp ödeme geldiğinde yetkisini ona göre verirsiniz basit o.