-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site gidişatına göre özgün tasarım çalışmalarımız başlayacaktır. Fakat sitemizin daha 1 haftası oldu. :)
Ek Olarak:
Immortal adlı üyeden alıntı
Site şuan açılıyor. Ama bu site de en kaliteli tema bile çok kalitesiz gözükebilir bence. temalog.com'un temasını değiştirin derim.
Özgün tasarım için arayışlarımız ve projelerimiz ilerleyen zamanlarda uygulanacaktır.
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ui Designer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Proje site işlerinden pek anlamam fakat temel sağlam olmalıdır bence her işte.Şimdi siteyi açtığımda değişik bir tasarımla karşılaşsaydım inceler sayfaları gezerdim.Bu sitede farklı bir şeyler olduğu düşüncesi gelirdi aklıma.Fakat açtım sonra kapattım.Kötülemek için asla söylemiyorum beni yanlış anlamayın.Sadece yapabiliyorsanız en iyisini yapın diye söyledim.Gidişatı da belirleyecek olan sizsiniz sonuçta ilgilenirseniz olur bakın psdup ' a az içerik var fakat kaliteli ve çevresi geniş bir site.Şirzat abiye selam olsun buradan psdup demişken.Kendisi Türkiye'de kaliteli işler yapan girişimcilerden.İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır.
Hayırlı olsun siteniz elimden geldiğince desteklerim.
Youtube Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCVoiEsmK98SYw9alSD9Ja_A
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
snszhytnaq adlı üyeden alıntı
Proje site işlerinden pek anlamam fakat temel sağlam olmalıdır bence her işte.Şimdi siteyi açtığımda değişik bir tasarımla karşılaşsaydım inceler sayfaları gezerdim.Bu sitede farklı bir şeyler olduğu düşüncesi gelirdi aklıma.Fakat açtım sonra kapattım.Kötülemek için asla söylemiyorum beni yanlış anlamayın.Sadece yapabiliyorsanız en iyisini yapın diye söyledim.Gidişatı da belirleyecek olan sizsiniz sonuçta ilgilenirseniz olur bakın psdup ' a az içerik var fakat kaliteli ve çevresi geniş bir site.Şirzat abiye selam olsun buradan psdup demişken.Kendisi Türkiye'de kaliteli işler yapan girişimcilerden.İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır.
Hayırlı olsun siteniz elimden geldiğince desteklerim.
Asla yanlış anlamak ne kelime. Keşke herkes sizin gibi düşüncelerini açık bir dille söyleyebilse. Yorumunuz için gerçekten teşekkür ederiz. Dediğim gibi themeforest gibi değil de Türkiye'nin themeforesti değil de Türkiye'den Dünya'ya açılan yeni bir web sitesi oluşturmanın peşindeyiz. En uygun tasarımı bulup en kısa zamanda siteye uygulayacağız inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ücretli tema olmayacak mı? Hepsi ücretsiz. Mesela ben Themeforest gibi girip bir tema satın almak isterim ya da kendi temamı sizin siteden satmak isterim. Böyle bir sistem olacak mı? Yoksa ücretsiz tema heryerde bulunuyor.
Hem ücretsiz temaları kendiniz upload edip birde rar şifresi koyup paylaşıyorsunuz. Böyle olunca o temanın güncellemelerinden nasıl faydalanacağız ki? Tema güncellenmiş olabilir, tasarımı değişmiş olabilir..
En azından tema yapımcısının kendi sayfasına yönlendirin bari de oradan indirsinler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı
Ücretli tema olmayacak mı? Hepsi ücretsiz. Mesela ben Themeforest gibi girip bir tema satın almak isterim ya da kendi temamı sizin siteden satmak isterim. Böyle bir sistem olacak mı? Yoksa ücretsiz tema heryerde bulunuyor.
Hem ücretsiz temaları kendiniz upload edip birde rar şifresi koyup paylaşıyorsunuz. Böyle olunca o temanın güncellemelerinden nasıl faydalanacağız ki? Tema güncellenmiş olabilir, tasarımı değişmiş olabilir..
En azından tema yapımcısının kendi sayfasına yönlendirin bari de oradan indirsinler..
Ücretli temalarınızı bize iletebilirsiniz. Ücretli olarak yapılan tema ve scriptler de paylaşılacaktır. Biz sadece rar dosyalarını şifreliyoruz. Üreticilerin siteleri zamanla kapanabildiğinden dolayı Biz indirip tekrar upload ediyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Varsa ücretsiz bir köy teması paylaşın güzel bir şey olsun söz o zaman daha çıkmam sitenizden :)