Almina adlı üyeden alıntı

Yemek sitesi için; bence,
Domainin biraz eski olması lazım
İçeriğin geniş, ve özgün olması lazım
Gün içerisinde olabildiğince çok, ve güncel yemek tariflerinin girilmesi lazım
Elimde bu kriterlere uyan, bir tek ilgisi eksik yemek sitesi var. Kazanç elde edebiliyor muyum?Ayda 3-5 TL. Site içerisinde toplam 419 yazı var, son yazı girişini 28 Kasım'da yapmışım, tatmin etmemişim şimdi baktım bilgileri yazmak için.
Hı bu siteyle ne yapılır?
Satsam satamam, aylık gelir x 6, bana 30 TL veren birine ben neden 400 üzeri içerikli, 2 yaşındaki sitemi vereyim? Gelir tatmin etmediği için ilgi yoğunluğu, ve + gelir de alamıyorum. Onun için iyi düşünün. Rakip çok, günde 4 özgün içerik yemek sitesi için yetersiz...

Ek Olarak: Sadece kendi düşüncemi yazdım, amacım vazgeçirmek falan değil yanlış anlaşılmasın, ben de yeni bir domainde denemeyi düşünüyorum bir kere daha.


hocam dedikleriniz doğru katılıyorum fakat düşüncem şu reklam herşeyin başında gelir. Ne kadar reklam o kadar ilgi bence. Reklamı iyi yaparsan akılda kalıcı olur.

Ek Olarak:

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Arkadaşa katılıyorum çok içerik hırsızı var. Bende botlarla çekiyodum yemek tariflerini :D Rekabet fazla diye bıraktım. Çok ilgilenmen gerekli sıkılmayacaksan başla ama 1 ay sonra sıkılıp bırakacaksın :D


sıkılmam hemen herşey şıp diye olmaz zaten :)