-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar beyler. Kitap yazmayı düşünüyorum başlıkta belirttiğim gibi.
Ama bukonuda henüz tecrübem ve bilgim yok hangi yolları izlemeliyim neler yapmalıyım detaylı bilgisi olan yardımcı olurmu acaba ?
Kitap konusu ve ieriği hazır durumda 1-2 haftada 200 250 sayfalık bir pdf çıkabilir.
önerilerinizi bekliyorum beyler.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
İnsanda Yok İse Tecrübei-Lisan Neylesin Medrese Mektep'i İhsan, Okusa Alim Olsa Yine Yazsa Çizse, gene izaan,gene izaan
3 kişi bu mesajı beğendi.
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Byboo adlı üyeden alıntı
İnsanda Yok İse Tecrübei-Lisan Neylesin Medrese Mektep'i İhsan, Okusa Alim Olsa Yine Yazsa Çizse, gene izaan,gene izaan
Hocam yanlış anladınız sanırım :)
Daha önce kitap yazmadım o konuda tecrübem yok :). ama makale döküman yazarım dil bilgisi yazım vs konularda sıkıntı yok.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu konuda bizden öneri istiyorsunuz fakat bu forumda bir yazar olduğunu düşünmüyorum ben. :) Kitaplarda önem verdiğim şey, tek bir konu olmaması ve konuların akıcılığı olur. Bir sonraki sayfayı hep merak ederek ilerlemeliyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sen yaz. Güvendiğin insanlarla paylaş. Fikirlerini al. En son olur hale gelince yayın evine gönder onlar zaten editoryal incelemeden sonra sana söylerler neyin ne olduğunu. Ayrıca tecrübe denilen şeyi denemeden kazanmak imkansız.
He eğer kendi paranla bastıracaksan zaten yayınevi içeriğe bile bakmıyor editöryal incelemesini yapıyor basıyor. Nede olsa para senden çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
LeoneKG adlı üyeden alıntı
Hocam sen yaz. Güvendiğin insanlarla paylaş. Fikirlerini al. En son olur hale gelince yayın evine gönder onlar zaten editoryal incelemeden sonra sana söylerler neyin ne olduğunu. Ayrıca tecrübe denilen şeyi denemeden kazanmak imkansız.
He eğer kendi paranla bastıracaksan zaten yayınevi içeriğe bile bakmıyor editöryal incelemesini yapıyor basıyor. Nede olsa para senden çıkıyor.
Anladım hocam tşekkür ederim beklediğim yanıt buydu.
Diğer arkadaşlara gelince; Siz burada Orhan Pamuk ile konuşmuyorsunuz tecrübe dersi, kitap akıcılığı dersi diyorsunuz. Zaten yukarda belirtmişi ilk deneyimim olacak diye...
Forumda yazar yokmuş birde bu cümleniz var ki....
Kimin ne olduğunu kimse bilemez he size göre ben yazar olmayabilirim bana göre sizde internet kullanıcısı değilsinizdir ... tartışma uzayıp gider boş muhabbete hiç gerek yok..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu konuda geçmişten gelen çok fazla araştırma sonucu bilgilerim mevcut. Hatta sırf bu konu üstüne bir forumda bile takılıyordum ki hala arada girer bakarım. Neredeyse her üyesinin basılmış kitabı/kitapları var. Dilerseniz yardımcı olurum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam şu anda kesin birşey yok onun için hemen acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Öncelikle içeriği bir halletmeliyim anlattıklarınız daha sonrasında inşallah..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-