-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Elbette özgün sayılabilir, fakat içeriği kullanacağınız yer önemli. Cidden ziyaretçi almayı planlıyorsanız o türkçeye çevrilmiş hallerini düzeltmeniz şart. Eğer ki ziyaretçi önemli değil, önemli olan sadece İÇERİK olmasıysa evet olur. Ben de uygulayacağım ama paravanlarımda :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
google çeviriciden çeviri yapıp içerik oluşturmak çok yaygın bir yöntem ama arkadaşlarında dediği gibi o metni aynen alıp koyuyorsanız bu sitenizin gelecekte çöp site kategorisine gireceğine işarettir. çünkü google hepimizden daha iyi türkçe biliyor :) ayrıca yukarıda arkadaşın açıkladığı gibi 300 kelimelik bir yazıda 10 saniye durmanın sebebinin de google botları çok net olarak olarak ne demek olduğunu anlayabiliyor.
ama google çeviriden çevirdiğiniz metni worde yapıştırıp bir düzenleme yaparsanız işte özgün bir içerik elde etmiş olursunuz. ayrıca google motomot çevirilerde farklı dillerdeki sonuçları önünüze koyabilir.
yani
I am going to school cümlesini Ben okula gidiyorum diye çevirip koyduğunuzda google bu cümlenizi özgün olarak kabul etmez. bu cümleye biraz ekleme yapılabilir. Ben şimdi okula gidiyorum şeklinde. sonuçta yasak yok :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de merak ettiğim bir konuydu bu.
Fakat önce şu soruya cevap bulmam lazım; paravan blogların okunmasına ve hit almasına gerek var mı ? Var derseniz, ana siteden alamadığım hiti paravandan nasıl alırım bilmem :)
Yok derseniz, işte o zaman bu harika olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google tek dili olan bir sistem, aslında bütün dilleri "bir" görüyor. bu yüzden çeviri olaylarına çok daha dikkatli bakmalısınız.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Hiçbir sıkıntı olmaz.. Boşuna sitres yapmayın.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çeviriyi referans alıp makaleyi aynı konuda bir benzeri şeklinde yazarsanız kesinlikle sıkıntı çıkarmaz. Fakat çeviriyi aynı şekli ile koyarsanız kesin kopyacı damgası yersiniz ;)
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
Sadece böyle bir sorunu olan ben değilmişim demekki :D yorum yapan yapmayan herkeze çok tesekkür ederim beni aydınlatığınız için iyi günler.