site düzenlemesini kendiniz mi yaptınız, yoksa bilen birisine mi yaptırdınız. Kolay değildir temayı bilmeden bu şekilde düzenlemek ...
Sitemin her şeyiyle kendim ilgileniyorum Tema,düzen ,içerik paylaşımı Tarih ve Atatürk Kategorileri hariç geri kalan bütün sayfalardaki yazıları kendim yazıyorum. Site sahipleri bilirler sitelerimiz çocuklarımız gibidir çok sever ve emek veririz. Kızımın adını taşıyan Nazarca'da benim için öyle aynı zamanda ekmek kapım oradan gelen kazançla eşime destek olabiliyorum. Bu zamanlarda tüm kadınlar elinden ne geliyorsa yapıp eşine destek olmalı geçim çok zor.
Sevgili Reis5 yorumun için çok teşekkürler. Benimde satmaya gönlüm razı değil eşimde sakın satma diyor son çarem durumuna gelmediğim sürece satmayı düşünmüyorum. Ben 7 yıl önce bilgisayarı açıp kapatmaktan başka bir şey bilmezken başladım siteler yapmaya. Sizinde dediğiniz gibi azimli ve iyi anlamda hırslı bir insanım fakat tek başına bundan daha iyisi olmuyor. Sağlam bir ekiple iyi bir Seo ve Site içi Optimizasyonla çok daha iyi konumlara gelebilir.