Arkadaşlar merhaba bazı konularda fikirlerinizi almak istiyorum. Özetle konuyu anlatmaya çalışacağım.
Sarıyer'de yayın yapan bir yerel gazete de çalışıyorum. Gazetenin internet sitesi Sarıyer'de haber sitesi bazında değil genel anlamda en çok ziyaret edilen internet sitesi. Potansiyelimiz geniş anlamında söylüyorum. Şimdi biz daha çok genele hitap eden yerelle sınırlı kalmayan bir haber sitesi açmayı düşünüyoruz. Patronun konumu itibari ile basında geniş bir çevresi mevcut. Ben işin Web & İnternet kısmı ile ilgileniyorum. Hani ne yapmaya çalıştığımızı özetlersek haber7.com, haber3.com, haber365.com ayarında bir haber sitesi olacak. Sarıyer'de yayınlanan bazı haberlerimiz de gündemi belirleyen zaman zaman Aydınlık, Sözcü, Sol gibi gazetelerde de yayınlanıyor.
Maliyet kısmı şuan için önemli değil, bir yazılımcı ile anlaşılıp sıfırdan bir kodlama yazdırılıp haber portalı mı tasarlatmalıyız yoksa piyasa da olan haber portallarından birini beğenip kullanmalımıyız sizce hangisi daha mantıklı? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ek olarak, diğer haber sitelerinde gördüğünüz bir eksik veya şuda olursa daha iyi olur güzel olur dedikleriniz varsa lütfen onlarıda belirtirmisiniz :)