Freezby adlı üyeden alıntı

Bence sitenizi bu şartlarda satmayı düşünmeniz bile büyük bir hata, gerekiyorsa kendi ekibinizi de oluşturabilirsiniz. Ücretli olarak editör alabilirsiniz, bu şekilde sizin gibi web sektöründe bir şeyler yapmaya çalışan diğer ev hanımlarına da hem gelir kaynağı hemde öncü olabilirsiniz. Dediğiniz gibi 3-4 kişinin çalışacağı bir sitede gelirde artacağından extra bir masrafınız olmayacak ve düzenli gelir sağlamaya devam edebileceksiniz.


Çok haklısınız fakat ben sitemde ücretli özgün yazı yazacak doğru dürüst kimseyi bulamadım. Tek başına bir yere kadar. Ben resimleri boyutlandırdıktan sonra üzerine site adımı yazıp sitemden upload edip o şekilde paylaşıyorum. Yazarlık yapmak isteyenler benim gibi detaylara dikkat etmez ya da yazıları tam olarak özgün olmaz diye çekiniyorum. Özellikle Teknoloji gibi kategorilerim de çok yetersiz kalıyorum maalesef ama benimle dürüstçe çalışacak günlük 3 sayfa özgün makale ekleyebilecek kişilerle şartlarımı kabul ederlerse çalışabilirim.

Ek Olarak:

trgy adlı üyeden alıntı

Sitenizi satmayin demeyecegim, cunku her site satilabilir. daire.com, iyi.net, iyinet.com, huup.com, driftoyunlari.com, guzeloyun.com, giydir.org, xkraloyun.com, jetoyun.com gibi sitelerin hepsi benimdi hepsini de sattim ve hicbirinden de pisman degilim cunku yeni birseyler yapmaya calisiyorum.

Eger satip parayi yiyecekseniz ya da mantiksiz yatirim yapacaksaniz satmayin ayda 1000-1500 tl cebinize kalsin. Satip yenisini acarim yaparim diyorsaniz da hic satmayin aynisini yapamazsiniz.


Satmayı tam olarak düşünmüyorum aslında hele ki keyif için satmayı asla benimki biraz özel maddi durumlarla alakalı bir durum. Satmayı son çare olarak düşündüğüm için fiyat araştırması yapıyorum.