-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seo hizmeti konusunda Seowarpnet i önerebilirim. Site içi seo optimizasyonu, Google seo güncellemeleri vs. işini gerçekten güzel yapıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam sen onlarca kişiyle ticaret yapmış adamsın kurumsallaşmış şirketlerle seo anlaşması yapmak aklına gelmedi mi. üç beş kişinin azına mı bakıyorsun. git mis gibi paranı ver adam gibi kurumsal şirketlere seo çalışmanı yaptır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kusura bakmayın ama eğer bu işin içindeyseniz, SEO'nun tek ve sağlam yolunun sadece özgün içerik,planlı çalışma ve arama motorlarının hoşuna gitmeyecek bireysel bir çalışma yapmama eylemi olduğunu anlamanız gerekirdi. Piyasada var olan ve bir çok şey vaad eden arkadaşların aslında yapamayacakları şeyleri dile getirmeleri normal değil mi?
E-ticaret için işler biraz daha farklı olsada eğer piyasada kısa yoldan ön plana çıkmanın tek yolu düzgün ve kaliteli reklam firmaları ile çalışmaktır. Bkz. Adsense... Onun dışınadakilerin tümü fasafiso...
Lawyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
inanmayacaksınız ama burdan veryansın etmeme ragmen hala coluk cocuk abi konuyu okudum gel sen bana su kadar ver ben halledeyim v.s diyo yahu ne guzel bir memlekette yasıyoruz insan neden katil olurmus simdi iyi anlıyorum :)