-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Adım Çağlar, 19 yaşında Erciyes Üniversitesi'nde Gazetecilik okumaktayım. Web Tasarım ve Grafik işlerine başlamadan önce Photoshop geçmişimi anlatayım.
Uzun zaman önce (şöyle 2-3 yıl falan) Userbarlar.com adlı site ile tanıştım. O zaman basit userbar çalışmalarım vardı. Daha sonra Photoshop ile tanıştım ve çalışmalarımı sürdürdüm. 1 senenin ardından Photoshop'un bana yarayacak ayrıntılarını dersler sayesinde öğrendim. 1 sene sonra bu sitede yönetici vasfı edindim fakat site gerektiği kadar önemi göremediği için kapandı.
Web Tasarım işine Userbarlar.com adlı siteden ayrıldıktan sonra başladım. İlk başta basit tasarımlar yaptım -ki o zaman htmlden zerre anlamıyordum- bunlar sadece psd olarak kaldı. Slice tool kullanımını öğrendikten sonra bu şekilde tasarımlar yapmaya başladım. Fakat bu da sırf resim kullanımının aşırılığından siteyi yavaşlatıyordu. Bir arkadaşımın da tavsiyesi ile PSD2CSS işlemleri için "Web Tasarım Rehberi" adlı kitabı aldım ve faydasını da fazlası ile gördüm. Bazen eksik kaldığım taraflar olursa kitabı açıp bakıyorum. Üniversiteyi de kazandıktan sonra internet üzerinden iş yapma olaylarına geri dönmemin vaktinin geldiğini anladım. Çünkü evimden oldukça uzaktayım ve nihayetinde para kazanmam gerekiyor.
Özet: Hepinize merhabalar :)
Ek Olarak: Linux (Ubuntu) kullanıcısıyım ve tavsiye ederim (Her ne kadar Photoshop'u açamasam da)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Userbarlar.com'u bilmeyen var mı ki :) Şuan nasıl bilmiyorum ama bir zamanların popüler sitelerindendi yani. Sürekli girerdim, forumlarda imzama eklemek için userbar arardım :) Güzel siteydi.. Şuanda accound suspended diyor :)
Aramıza hoşgeldiniz.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba Çağlar, wmaracına, aramıza hoşgeldin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aramıza hoşgeldin Çağlar.
Adım Rafet Yaş 22 Google ve SEO zımbırtısı üzerine bilgi sahibiyim. Herhangi bir sorun olursa genelde buralarda oluyorum.
Tekrardan Hoşgeldin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Vay Kardeşim Bende Kayserideyim Buluşalım Bir Ara
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
Melek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle hoşgeldin Çağlar. İnsanların alışkanlığını değiştirmek zordur. Çok kez linux kurdum fakat karışık geldiği için sildim. Sence windows yerine neden linux? :) Biraz konu dışı oldu ama linux kullanıcısı olarak sormak istedim sana bu soruyu. Eğer ikna olursam geçiş yaparım linuxa :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
"
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hoşgeldin arkadaşım! İyi forumlar Çağlarcım.