Byaliozer adlı üyeden alıntı

Bence bu düşünceler eskidendi diye düşünüyorum. Artık herşeyin ucuzu ama kalitesini arıyor insanlar. Bulabilmekte çok zor değil.

Kendinizi göstermek ve bu işte gerçekten başarılı olduğunuzu anlatmak istiyorsanız 50 TL ile 100 kişiye ulaşacağınıza 20 TL ile 1000 kişiye ulaşın derim.


Almina adlı üyeden alıntı

50 TL fiyat bence de gerçekten yüksek bir rakam, ama bu sizin kitabınızın sayfa sayısına göre de tartışılabilir bir konu tabi ki.
Danışmanlık alabilecek kişiler arasında ben de yer almak isterim, çünkü bir sitem .net uzantılı, 2 senedir istediğim yere gelemedi, zoru başarmak sizin için referans olarak iyi sonuç verecek olsagerek.
Bunun dışında, ben bir SEO kitabında ne okumak isterim?
En çok kullanılan sistem WordPress. Bir siteyi sıfırdan kurarak, kurulum kısmında nelere dikkat edilmesi gerektiğinden tutun da, siteme hangi zaman aralığında neler yapmam gerektiğine kadar, her şeyi, Google algoritmalarına göre, güncel bir şekilde öğrenmek isterim. Kaliteli makale SEO uyumlu olarak nasıl yazılmalı, ne gibi özelliklere sahip olmalı, bunu, elde edilen sonuçları ile birlikte görmek isterim, hatta .com uzantısı olmayan sitelerde çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz, belki .co, .im...gibi, ilerlemesi zor olan alanlarda.


Fiyatı ücretsizde yapabilirim dedigim gibi gelecek yorumlar fiyatla ilgili değilde kitapta ne bulmak isterseniz olarak gelirse daha yardımcı olursunuz.

Yorumlarınızı not alıyorum ve yazdıklarınızıda ekleyeceğimden emin olabilirsiniz.